Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Συγχωνεύονται τα δύο ΚΕΠ που λειτουργούν στο Δήμο Κοζάνης - Ποιο θα παραμείνει ανοιχτό - Συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης (video)

Τη συγχώνευση των δύο ΚΕΠ που λειτουργούν μέχρι σήμερα στο Δήμο Κοζάνης τέθηκε προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης, που συνεδρίασε το απόγευμα της Δευτέρας.
Σύμφωνα με το σκεπτικό του Δήμου, τα δύο ΚΕΠ που λειτουργούν επί της Οδού Βενιζέλου και επί της Οδού Δημοκρατίας (στο Κτήριο της Π.Ε.Κοζάνης) θα συγχωνευθούν σε ένα, το οποίο θα λειτουργεί με διευρυμένο ωράριο τις καθημερινές ενώ θα είναι ανοιχτό και το Σάββατο.
Το "λουκέτο" μπαίνει στο ΚΕΠ επί της οδού Βενιζέλου, το οποίο είχε απομείνει με δύο υπαλλήλους και ένα προϊστάμενο. Είχε προηγηθεί απόφαση παλαιότερου Δ.Σ. για συγχώνευση των δύο ΚΕΠ σε ένα (σε αυτό της Βενιζέλου), αλλά δεν ευόδωσε από το αρμόδιο υπουργείο λόγω των σχετικών προδιαγραφών που υπάρχουν.

Με τη λήψη της απόφασης, οι διαδικασίες για τη συνένωση των δύο ΚΕΠ αναμένεται να προχωρήσουν άμεσα. Σε κάθε περίπτωση, επισημαίνεται ότι δεν κινδυνεύουν οι θέσεις των εργαζομένων και στα δύο Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών.





prlogos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου