Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Airbus 320: Δημοσιογράφος της Bild αποκαλύπτει τι δείχνει το βίντεο πριν τη συντριβή

Ο δημοσιογράφος της Bild που υποστηρίζει ότι υπάρχει βίντεο με τα τελευταία τραγικά λεπτά πριν την συντριβή του  Airbus του Germanwings, περιγράφει το περιεχόμενο του βίντεο.
Ο Julie Reichart μιλώντας στο CNN είπε ότι στο βίντεο ακούγονται οι επιβάτες να φωνάζουν λίγο πριν τη συντριβή του αεροσκάφους.

Ο δημοσιογράφος είπε ότι πιστεύει πως το βίντεο είναι αληθινό, ωστόσο αρνήθηκε να αποκαλύψει πως ή που το βρήκε.

Πρόκειται για  «πολύ ενοχλητικές εικόνες» δήλωσε: «Πιστεύουμε πως το υλικό δείχνει τις τελευταίες στιγμές, όταν το αεροπλάνο κατευθύνεται προς το έδαφος και οι άνθρωποι βρίσκονται σε πανικό, ουρλιάζουν και από πίσω ακούγεται αυτός ο "μεταλλικός" χτύπος ο οποίος έχει αναφερθεί ήδη. Και αυτό που γίνεται στη συνέχεια, είναι σαν κάτι να χτυπά το αεροπλάνο, ή το αεροπλάνο να χτυπά κάτι. Τραντάζεται για λίγο, μετά ακούμε κι άλλα ουρλιαχτά και μετά η εικόνα διακόπτεται».

Οι επιβάτες ακούγονται να φωνάζουν "ω Θεέ μου" σε διάφορες γλώσσες, ενώ στο τέλος τουλάχιστον τρεις "μεταλλικοί" κρότοι.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, όποιος τράβηξε το βίντεο καθόταν στο πίσω μέρος του αεροσκάφους.
Σύμφωνα με την Bild, το βίντεο είναι εξαιρετικά θολό και δεν διακρίνονται καθαρά οι άνθρωποι, όμως εξετάζεται από τις αρχές που διερευνούν τις συνθήκες του δυστυχήματος.



protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου