Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Τουρνουά street volley στην πόλη της Κοζάνης;

Ένα ιδιαίτερο τουρνουά βόλεϊ σχεδιάζει να διοργανώσει ο Γυμναστικός Σύλλογος Κοζάνης,  σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινότητα Κοζάνης και την ομάδα εθελοντισμού του Δήμου Κοζάνης. Η πρόταση απευθύνθηκε προφορικά αρχικά στην Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Κοζάνης κ. Πέρη Γκαντιά και στο μέλος της επιτροπής Χωροταξίας – Κυκλοφοριακού – Πεζοδρομίων - Περιπτέρων κ. Χρύσα Αθανασιάδου λίγο πριν τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Συγκεκριμένα σε προγραμματισμένη συνάντηση ο Πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου Κοζάνης κ. Δημήτρης Παφίλης και το μέλος του Δ.Σ. κ. Δ.Τσιόπουλος προχώρησαν σε ενημέρωση των δύο εκπροσώπων του Δήμου Κοζάνης προκειμένου να οργανωθεί το πρώτο τουρνουά street volley στην πόλη της Κοζάνης.

Οι παράγοντες του Γ.Σ.Κοζάνης έχουν δεσμευτεί να απευθύνουν γραπτώς το αίτημά τους προς την Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Κοζάνης η οποία θα το επεξεργαστεί, θα το συζητήσει μέσα στο συμβούλιο και θα απευθυνθεί αρμοδίως και στην επιτροπής Χωροταξίας – Κυκλοφοριακού του Δήμου Κοζάνης προκειμένου να συμπράξουν τα μέλη της σε αυτή την καινοτόμο πρωτοβουλία.

Ο Γ.Σ.Κοζάνης θα έχει τον πρώτο λόγο στο τουρνουά street volley,  αλλά δεν αποκλείεται οι εκπρόσωποι του Δήμου να έχουν κατά νου και άλλες δράσεις που θα γίνουν παράλληλα όπως π.χ. αγώνες σκάκι, κάποια έκθεση φωτογραφίας κλπ.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν τις προσεχείς εβδομάδες εφόσον η Δημοτική Κοινότητα Κοζάνης απαντήσει θετικά στην πρόταση του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου