Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Τα αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών σε Πανεπιστήμιο και ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας

Η ΔΑΝ-ΝΔΦΚ ήταν η νικήτρια παράταξη στις φετινές εκλογές στις δυο σχολές του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη. Στις φετινές εκλογές συμμετείχαν μόνο δυο παρατάξεις, η ΔΑΠ ΝΔΦΚ και η ΠΚΣ.

Στη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας η ΔΑΠ έλαβα 308 ψήφους και καταλαμβάνει 6 έδρες ενώ η παράταξη ΠΚΣ έλαβε 45 ψήφους και καταλαμβάνει 1 έδρα.

Στη Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών η ΔΑΠ έλαβε 301 ψήφους και καταλαμβάνει 5 έδρες ενώ η ΠΚΣ 97 ψήφους και καταλαμβάνει 2 έδρες.

Τέσσερις παρατάξεις συμμετείχαν στις φοιτητικές εκλογές στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και τρεις στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών.

Στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών η ΠΑΣΠ αναδείχθηκε πρώτη δύναμη με 82 ψήφους και καταλαμβάνει 4 έδρες. Ακολούθησε η ΕΑΑΚ με 27 ψήφους και 2 έδρες με την ΠΚΣ να ακολουθεί με 14 ψήφους και 1 έδρα. Η ΔΑΠ συγκέντρωσε 12 ψήφους και δεν καταλαμβάνει καμία έδρα.

Στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών η παράταξη της ΔΑΠ ΝΔΦΚ αναδείχθηκε πρώτη με  58 ψήφους ενώ δεύτερη ήταν  ΠΚΣ με  57 ψήφους.

Και οι δύο παρατάξεις καταλαμβάνουν από 2 έδρες ενώ μια έδρα καταλαμβάνει η παράταξη Συνδυασμός Ανεξάρτητων Φοιτητών που έλαβε 37 ψήφους.



ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΟΥΤΙΔΗΣ
Ο ΧΡΟΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου