Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Άννυ: Μάρτυρας - κλειδί, ο πατέρας μου τα είπε όλα. Τι λέει ο πατέρας από την φυλακή

Η αλήθεια θα κερδίσει. Εγώ αγαπάω την Άννυ πιο πολύ απ' όλους, λέει ο μάρτυρας-κλειδί από τη Βουλγαρία

- Τι απαντά στους ισχυρισμούς του 27χρονου πατροκτόνου, στις κατηγορίες της μητέρας της Άννυ και πότε θα επιστρέψει στην Ελλάδα για να καταθέσει ξανά

- Αμετανόητος ο πατέρας της Άννυ δηλώνει τώρα πως είναι "ζιγκολό επωνύμων” και ξέρει τους δολοφόνους του Κουμανταρέα

Ο μάρτυρας-κλειδί, που βοήθησε τις αρχές να εξιχνιάσουν ένα από τα πιο φρικιαστικά εγκλήματα που έχουν γίνει ποτέ στη χώρα μας, ο Νικολάι, ανοίγει το στόμα του και απαντά σε όσα του καταλογίζουν ο πατροκτόνος Βούλγαρος και η μητέρα της μικρής Άννυ.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ALPHA, λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του πατροκτόνου στο ίδιο κανάλι, ο Νικ, ξεκαθαρίζει ότι δεν μπορεί να πει τι έγινε στο παιδί, γιατί δεν ήταν στην Ελλάδα όταν έγινε το έγκλημα, ωστόσο, “καρφώνει” τον πατέρα, σημειώνοντας ότι “αυτός μου τα είπε όλα”.

Αγαπάω το παιδί πιο πολύ απ' όλους

Στους ισχυρισμούς της μητέρας του κοριτσιού που έχασε τόσο άδικα, πρόωρα και με φρικτό τρόπο τη ζωή του, ότι τους ζήτησε 5.000 ευρώ για να μην καταθέσει στην αστυνομία, ο Βούλγαρος απαντάει πως η Δημητρίνα λέει ψέματα και θέλει να του κάνει κακό. “Αυτή ήταν στη Γερμανία, εγώ κρατούσα κάθε μέρα το παιδί, πηγαίναμε στο πάρκο” αγαπάω το παιδί πιο πολύ απ' όλους, δηλώνει χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση γιατί δεν έχει επιστρέψει στην Ελλάδα για να καταθέσει, απαντά ότι θα το κάνει αλλά θέλει όλα να γίνουν με το νόμο και καταλήγει με την εξής φράση: “Θα δεις, θα κερδίσει η αλήθεια”.

Στο μεταξύ, έκκληση να επιστρέψει ο Νικολάι στην Ελλάδα και να καταθέσει εκ νέου για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, απευθύνει και η μητέρα του πατροκτόνου.

Ο 27χρονος δράστης, μιλώντας από τις φυλακές της Κέρκυρας όπου κρατείται σε απομόνωση εμφανίστηκε σκληρός, αμετανόητος και εκτός πραγματικότητας.

Δήλωσε πως είναι αθώος και έβαλε στο “κάδρο” τον φίλο του Νικολάι, ισχυριζόμενος ότι “Όταν θα τον βρουν θα τα μάθουν όλα. Στο τηλέφωνο ο καθένας μπορεί να πει ότι θέλει”.







newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου