Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Ο καιρός τρελάθηκε: Πού αναμένεται επιδείνωση, πότε… καλοκαιριάζει

Άστατο καιρό με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, αρχικά στα ανατολικά ηπειρωτικά, στις Σποράδες και στη Χαλκιδική και βαθμιαία σε αρκετές περιοχές της υπόλοιπης χώρας καθώς και στα ορεινά κυρίως τμήματα της Κρήτης, περιμένουμε τη Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015.

Μέχρι το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί σε ολόκληρη τη χώρα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 27 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 29 στην Δυτική Ελλάδα, από 15 έως 25 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 17 έως 28 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 18 έως 27 βαθμούς στις νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, με μικρή εξασθένηση το βράδυ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας, αλλά και βελτίωση του καιρού μέχρι το βράδυ, περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 25 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα.

Παροδικά αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής ή καταιγίδας, περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 26 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και από το μεσημέρι νότιοι σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.



fimes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου