Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Συννεφιά και τοπικές βροχές. Αναλυτικά η πρόγνωση

Αραιές νεφώσεις τοπικά αυξημένες με σποραδικές βροχές και καταιγίδες, θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού για σήμερα Δευτέρα.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού:

Στη Μακεδονία και την Θράκη θα έχουμε παροδικά αυξημένες νεφώσεις με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 29 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιόνιου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι και το απόγευμα τοπικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 29 βαθμούς Κελσίου, ενώ τοπικά στην Ήπειρο η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις, οι οποίες το μεσημέρι και το απόγευμα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικά πρόσκαιροι όμβροι η καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και τοπικά στα ανατολικά βόρειοι μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα τοπικά στην Κρήτη θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι η καταιγίδες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις στα Δωδεκάνησα, όπου υπάρχει πιθανότητα για πρόσκαιρους όμβρους. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 29 βαθμούς Κελσίου.


Στην Αττική θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις, οι οποίες το μεσημέρι και το απόγευμα τοπικά θα αυξηθούν και στα δυτικά και τα βόρεια θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι ή καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 4 και τοπικά στα ανατολικά έως 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη θα υπάρξουν παροδικά αυξημένες νεφώσεις με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου