Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Η κόρη του Στέλιου Παπαθεμελή, η γυναίκα που έπεσε από τον 7ο όροφο

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Θεσσαλονίκης, αλλά και ο πολιτικός κόσμος από την τραγική είδηση θανάτου της 48χρονης κόρης του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Στέλιου Παπαθεμελή.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε στο κενό από τον 7ο όροφο, και πέφτοντας σκοτώθηκε, το απόγευμα της Τετάρτης, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη λίγο πριν της 20.00 το βράδυ.

Αμέσως έσπευσε στο σημείο ασθενοφόρο και αστυνομικοί, όμως η 48χρονη είχε καταλήξει.

Ο Στέλιος Παπαθεμελής   διατηρεί το πολιτικό του γραφείο στην συγκεκριμένη πολυκατοικία, στην οδό Ερμού.

Όπως λέει ο γνωστός πολιτικός, η κόρη του είχε ένα τραγικό τέλος καθώς γλίστρησε από το μπαλκόνι την ώρα που πήγε να φτιάξει το κοντάρι της σημαίας που υπήρχε εκεί.

Ο Παπαθεμελής αδυνατεί ακόμη να συνειδητοποιήσει πως η κόρη του είχε το τραγικό αυτό τέλος. Επρόκειτο για μία σεμνή, ιδιαίτερα χαμηλών τόνων κοπέλα, που ασχολείτο με την τέχνη και εκ περιτροπής βοηθούσε τα τελευταία χρόνια στο πολιτικό του γραφείο.

Οι αστυνομικές Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και αυτό της αυτοκτονίας.

Η κόρη του ήταν πολύ γνωστή ηθοποιός.

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Θεάτρου «Εμπρός» το 1996.

Στο θέατρο είχε συνεργαστεί με σκηνοθέτες όπως οι Δ. Μαυρίκιος, Α. Αντύπας, Στ. Λιβαθηνός, Λ. Βογιατζής, Ν. Μαστοράκης. Στον κινηματογράφο έχει συμμετάσχει στις ταινίες Ακροπόλ του Π. Βούλγαρη, Οι Θεατρίνες του Π. Πορτοκαλάκη και Μεταφιεσμένη Γυναίκα του Κ. Αριστόπουλου. Έχει βραβευτεί δύο φορές στα θεατρικά βραβεία του περιοδικού Αθηνόραμα.

Το 2003 τιμήθηκε με το βραβείο «Ελευθερία Σαπουντζή».

H Αγγελική Παπαθεμελή, είχε βρεθεί στο πλευρό χολιγουντιανού σταρ! Η Ελληνίδα ηθοποιός πρωταγωνίστήσε στην ταινία του Ελληνα σκηνοθέτη Κώστας Ζάππας, με τίτλο «Frankenstein: A Death Odyssey».

Παπαθεμελής: Διετέλεσε υπουργός στις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ τις δεκαετίες του '80 και του '90. Αργότερα αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ και το 2004 ίδρυσε ένα νέο κόμμα, τη Δημοκρατική Αναγέννηση.

Στις ευρωεκλογές του 2009 σύστησε και ηγήθηκε του Πανελλήνιου Μακεδονικού Μετώπου σε συνεργασία με τον Κώστα Ζουράρι και άλλους, χωρίς όμως να κατορθώσει να εκλεγεί...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου