Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Ποιος ευρωπαίος ηγέτης "εξίσωσε" εφοπλιστές και Έλληνες στρατιωτικούς!

“Προνομιούχοι οι Έλληνες στρατιωτικοί” τώρα και με “σφραγίδα” Ευρωκοινοβουλίου! Η ομιλία του επικεφαλής της
κοινοβουλευτικής ομάδας των Φιλελευθέρων Δημοκρατών, Γκι Φερχόφστατ άφησε άφωνους όσους Έλληνες στρατιωτικούς άκουσαν και είδαν την ομιλία του . Ούτε λίγο ,ούτε πολύ ο πρώην πρωθυπουργός του Βελγίου μας είπε ότι οι Έλληνες στρατιωτικοί είναι τόσο προνομιούχοι όσο και οι …εφοπλιστές. Κι όμως έβαλε στην ίδια “κατηγορία” στρατιωτικούς και εφοπλιστές!

Είπε ο κ. Φερχόφστατ:

“Να τελειώσετε με τα προνόμια των εφοπλιστών, των στρατιωτικών, της εκκλησίας, των νησιών και μην το ξεχνάτε, των κομμάτων μεταξύ των οποίων και το δικό σας που έχουν δανειστεί από το δημόσιο. Δεν βλέπω καμία διαφορά ανάμεσα σ' εσάς και στον Σαμαρά”. 

Ο περιορισμένος χρόνος ομιλίας δεν του έδωσε την ευκαιρία να μας εξηγήσει ποια είναι τα προνόμια των Ελλήνων στρατιωτικών. Θα είχε ενδιαφέρον!

Είναι ωραία χώρα το Βέλγιο ,πρωθυπουργός του οποίου υπήρξε. Όχι βέβαια τόσο όμορφο όσο η Ελλάδα,αλλά έχει την τύχη να μην απειλείται από κανέναν. Οι Ένοπλες Δυνάμεις του δεν έχουν να αντιμετωπίσουν κανεναν ορατό εχθρό. Παλιότερα χρησίμευαν για να ελέγχουν τις αποικίες του, αλλά αυτά τελείωσαν.

Όλα αυτά βέβαια δείχνουν πόσο επικίνδυνες είναι οι εμμονές και οι απόψεις που έχουν πολλοί από τους Ευρωπαίους εταίρους.





onalert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου