Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

ΕΛΤΑ: Αλλάζει ο ταχυδρομικός κώδικας της Κοζάνης

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την άρτια ταχυδρομική σας εξυπηρέτηση.

Απαραίτητη προϋπόθεση της έγκαιρης και ασφαλούς επίδοσης της αλληλογραφίας σας είναι η αναγραφή σε κάθε φάκελο της πλήρους και σωστής διεύθυνσης σας, που θα πρέπει να περιλαμβάνει:

ο   Ονοματεπώνυμο

ο   Διεύθυνση κατοικίας και αριθμό

ο   Ταχυδρομικό κώδικα και περιοχή

Η παρούσα ανακοίνωση, έχει ως στόχο να σας ενημερώσει για την αλλαγή του ταχυδρομικού σας κώδικα, που θα είναι στο εξής ο ακόλουθος:

501 31 ΚΟΖΑΝΗ

Προκειμένου να μην αντιμετωπίσετε προβλήματα με την ταχυδρομική σας εξυπηρέτηση, σας παρακαλούμε να γνωστοποιήσετε έγκαιρα τον παραπάνω νέο σας ταχυδρομικό κώδικα σε ιδιώτες και πάσης φύσεως φορείς και επιχειρήσεις με τους οποίους ανταλλάσσετε αλληλογραφία.

Στην κατεύθυνση αυτή, η υπηρεσία μας έχει ήδη γνωστοποιήσει, τον νέο σας ταχυδρομικό κώδικα στους φορείς (Δ.Ε.Η. - Ο.Τ.Ε. - ΕΎ.Δ.Α.Π. - ΕΦΟΡΙΑ - ΔΗΜΟΣ) και έχει αναρτήσει την ανάλυση των οδών της πόλης στην ιστοσελίδα της, στο διαδίκτυο (www.elta.gr).

Παρακαλούμε θερμά για τη συνεργασία σας, επισημαίνοντας παράλληλα ότι για τυχόν απορίες σας μπορείτε να απευθυνθείτε στον Προϊστάμενο της αρμόδιας Μονάδας Διανομής (αρ. τηλ.: 24610 37995) που θα σας εξυπηρετήσει πρόθυμα,

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων,

με τιμή,

Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΗΝΩΝΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου