Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Πανσέληνος σήμερα και μπλε φεγγάρι. Τι σημαίνει

Τα πάνω κάτω θα φέρει σε ολόκληρη τη χώρα σε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο η δεύτερη Πανσέληνος του Ιουλίου γνωστή και ως “blue moon”.

Σύμφωνα με τη μελέτη της αστρολογικής συμβούλου και εκπροσώπου της American Federation of Αstrologers Δήμητρας Παπανικολοπούλου, το φαινόμενο θα επηρεάσει άμεσα την Ελλάδα, κάτι που συμβαίνει κάθε φορά που εμφανίζεται. «Αρκεί μόνο να δούμε τις τρεις τελευταίες φορές που είχαμε “blue moon” για να καταλάβουμε τι εκπλήξεις μας ετοιμάζει.

Το 2007 είχαμε τις φονικές πυρκαγιές που έκαψαν όλη την Ελλάδα , ενώ ταυτόχρονα προκηρύχθηκαν και εκλογές. Το 2009 πάλι με “blue moon” προκηρύχθηκαν εκλογές, κάτι που έγινε και το 2012. Αν έπρεπε να δώσω έναν χαρακτηρισμό στο φαινόμενο αυτό θα ήταν «ασύμμετρη απειλή.»

Σύμφωνα με τους αστρολογικούς υπολογισμούς, μετά την πρώτη πανσέληνο στις 2 Ιουλίου, η εμφάνιση της δεύτερης θα επιφέρει στην Ελλάδα πάσης φύσεως ανατροπές.

«Αυτό θα συμβεί γιατί το «μπλε φεγγάρι», εκτός του ότι θεωρείται κοσμικό γεγονός, θα πραγματοποιηθεί δυστυχώς στο βίαιο ζώδιο του Υδροχόου. Σε ζώδιο του αέρα και του νερού και πολύ κοντά στο τετράγωνο Κρόνου / Δια (στις 28ο Σκορπιού - Λέοντα). Άρα μιλάμε για μια πολύ δυνατή πανσέληνο που θα φέρει σε προσωπικό επίπεδο αλλαγές σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που θα επηρεαστούν συναισθηματικά. Σε γενικές γραμμές έρωτες του παρελθόντος θα αναστατώνουν τον σταθερό σταυρό, Υδροχόους, Λέοντες, Ταύρους, Σκορπιούς. Στον μεταβλητό σταυρό, Ιχθύες, Παρθένοι, Τοξότες, Δίδυμοι, θα φέρει οικονομικές απολαβές και νέους έρωτες, ενώ την ίδια ώρα προκαλεί επαναστάσεις και εντάσεις στο παρορμητικό σταυρό, Αιγόκεροι, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί» εξηγεί η Δήμητρα Παπανικολοπούλου και προσθέτει: «Σε κοινωνικό επίπεδο και αυτό «μπλε φεγγάρι» θα φέρει έξαρση τα εγκληματικότητας αλλά και του μεταναστευτικού, όπως είχε γίνει αντίστοιχα τις χρονιές 1961, 1999, 2007,2009,2012.Ταυτόχρονα πυροδοτεί ακραία καιρικά φαινόμενα με σεισμούς, φωτιές, εκρήξεις ηφαιστείων και παλίρροιες.»

Ελλάδα

Το δεύτερο φεγγάρι του Ιουλίου θα φανερώσει λάθη και κακές τακτικές στην Ελλάδα, όπου θα συμβούν πολλά το επόμενο διάστημα, σύμφωνα με την πολιτική αστρολόγο.

«Όσον αφορά στην Ελλάδα, η δεύτερη πανσέληνος του Ιουλίου θα παγιώσει την πολιτική αστάθεια στην οποία έχουμε οδηγηθεί, με αποτέλεσμα οι πρόωρες εκλογές να θεωρούνται πιο απαραίτητες από κάθε άλλη φορά.
 Το αποτέλεσμα των εκλογών θα φέρει ξανά μια μη αυτοδύναμη κυβέρνηση. Από την άλλη, ο βαριά λαβωμένος από πισώπλατα μαχαιρώματα Τσίπρας καλείται να χειριστεί τη διάσπαση στο κόμμα του. Σκιά διάσπασης αφήνει το «μπλε φεγγάρι» και στη Νέα Δημοκρατία αφού ο αρχηγός της, Βαγγέλης Μεϊμαράκης τη φέρνει σε αδιέξοδο με τακτικές που την επιστρέφουν στο παρελθόν. Η διάλυση των μικρών κομμάτων φέρνει ίδρυση νέων πολιτικών φορέων που θα αλλάξουν το πολιτικό σκηνικό. Προβλήματα θα υπάρξουν και με το μεταναστευτικό, ενώ θα βιώσουμε και ακραία καιρικά φαινόμενα.
Ο τίτλος αυτής της Πανσελήνου θα μπορούσε να συνοψιστεί «Ο κόσμος αλλάζει και μαζί με αυτόν και εμείς» κι αυτό γιατί οδηγεί τις κοινωνίες στον δρόμο της ανεξαρτησίας και στο μονοπάτι της αφύπνισης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου