Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Άκουσε την απόφαση του δικαστηρίου για την κακοποίηση σκύλου και του κόπηκαν τα γόνατα - Η καταδίκη και το απίθανο πρόστιμο!

Θράκη
Ο κατηγορούμενος έδωσε τις δικές του εξηγήσεις για την κακοποίηση του σκύλου, αλλά δεν έπεισε
- Η απόφαση προκάλεσε αίσθηση...
Την ποινή φυλάκισης 1 έτους με αναστολή και την επιβολή διοικητικού προστίμου 5.000 ευρώ (με τις προσαυξήσεις φτάνει στα 10.000 ευρώ) επέβαλε το δικαστήριο στον άνδρα που κακοποίησε αδέσποτο σκύλο στον οικισμό του Απαλού πριν από λίγες ημέρες.

Σημειώνεται ότι προβλέπεται επιπλέον πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ από τις αστυνομικές αρχές.
Στο δικαστηριο της Αλεξανδρούπολης βρέθηκαν πολλοί φιλόζωοι, ζητώντας την απονομή δικαιοσύνης και ξέσπασαν σε χειροκροτήματα όταν ανακοινώθηκε η απόφαση.

Ο δράστης είχε συλληφθεί επειδή χτυπούσε το αδέσποτο σκυλί με ένα ξύλο που είχε καρφιά. Κατά τη διάρκεια της δίκης, ο κατηγορούμενος προσπάθησε με πλήθος μαρτύρων να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα λέγοντας ότι είναι καλός άνθρωπος που φροντίζει τα αδέσποτα και μαζεύει τα σκουπίδια της περιοχής.

Οι τρεις άνδρες όμως που κατέθεσαν ότι τον είδαν να χτυπάει το ζώο είπαν μπορεί να μαζεύει τα σκουπίδια αλλά ως τέτοιο αντιμετωπίζει και τον σκυλάκο της περιοχής τον οποίο συστηματικά κοπανάει όπου βρει για τον διώξει από εκεί.



thrakinea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου