Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Διαλύεται ο ΑΝΤ1: Γιατί σταμάτησε το δελτίο, πόσοι απολύονται

Ποιες οι ραγδαίες εξελίξεις στον ΑΝΤ1; 
Γιατί σταμάτησε το δελτίο ειδήσεων;
 Πόσες οι απολύσεις;

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΑΝΤ1, καθώς τους τελευταίους μήνες έχει δρομολογηθεί σαρωτικό κύμα απολύσεων και μόνο χθες φαίνεται πως είδαν την έξοδο περισσότεροι από 50 εργαζόμενοι.

Ήδη λόγω του κλίματος, οι εργαζόμενοι στον ΑΝΤ1 αποφάσισαν στάση εργασίας χθες, ενώ κόσμος συγκεντρώθηκε στα studio του καναλιού στα Σπάτα, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί. Στο σημείο υπήρχαν και ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως δεν θα μεταδοθούν δελτία ειδήσεων από τον ΑΝΤ1 μέχρι και τα μεσάνυχτα της Κυριακής.

Το δελτίο του καναλιού σίγησε μετά από 26 χρόνια, τα περισσότερα από τα οποία βρισκόταν στην κορυφή του πίνακα τηλεθεάσεων. Οι τηλεθεατές που κάθισαν στις 8 το βράδυ της Παρασκευής να δουν το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, είδαν στις οθόνες του ένα ακόμα επεισόδιο από τη σειρά «Συμμαθητές» σε επανάληψη. Η τηλεθέαση του καναλιού στο διάστημα 20:00 – 21:00, ξεκίνησε από 13,5% και έπεσε μέχρι το 8,2%

Αυτές οι απολύσεις ενισχύουν τα σενάρια που θέλουν τον ΑΝΤ1 να καταθέτει πρόταση για ψυχαγωγικό σταθμό, κάτι που σημαίνει πως δεν θα έχει ανάγκη τόσο μεγάλο αριθμό εργαζομένων όσους απαιτεί ένας τηλεοπτικός σταθμός που έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.



fimes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου