Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

Δείτε πως είναι σήμερα ο ..Ζορντί

Σε ηλικία τεσσάρων ετών ο Ζορντί μπήκε στο βιβλίο με τα ρεκόρ Γκίνες ως ο μικρότερος τραγουδιστής που κατάφερε να φτάσει στο Νο1 των μουσικών charts, με το τραγούδι του «Dur dur d'être bébé»! Και φυσικά ο πιο διάσημος μικρός του κόσμου δεν θα μπορούσε παρά να ήταν τότε καλεσμένος στην εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά.

Το τραγούδι του «Dur dur d'être bébé» σημαίνει «Είναι σκληρό να είσαι μωρό» και μάλλον ήταν ίσως προφητικό, αφού οι γονείς του κατηγορήθηκαν από τα γαλλικά ΜΜΕ ότι τον εκμεταλλεύονταν για να κερδίσουν χρήματα. Μάλιστα, είχαν ανοίξει και μια φάρμα που είχε μετατραπεί σε τουριστική ατραξιόν. Η φάρμα έκλεισε και η γαλλική κυβέρνηση απαγόρευσε να ακούγονται τα τραγούδια του από το ραδιόφωνο και την τηλεόραση με σκοπό να τον προστατεύσει.




Το 1996 ο Ζορντί επέστρεψε στο σχολείο και αποσύρθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας. Στο μεταξύ οι γονείς του είχαν πάρει ήδη διαζύγιο. Μετά από περίπου μία δεκαετία έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση σε ένα μουσικό show της Γαλλίας, όπου και νίκησε. Το 2006 κυκλοφόρησε και ένα καινούριο τραγούδι, το πρώτο του μετά από δώδεκα χρόνια.
Σήμερα ο Ζορντί είναι 27 ετών. Είναι μέλος του συγκροτήματος «Jordy & the Dixies», κάνουν περιοδείες και ηχογραφούν τραγούδια.
Όταν ο Ζορντί τραγουδούσε στην Ρούλα - Δείτε πως είναι σήμερα [photo+video] - Φωτογραφία 3

Δείτε την "ιστορική" εμφάνισή του στο «Ciao ANT1» το 1993:



enikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου