Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Έκκληση βοήθειας από νεαρό ζευγάρι με 5χρονο κοριτσάκι

Τέλος δεν έχουν τα προβλήματα για το νεαρό ζευγάρι από την Καλαμάτα, που τον περασμένο Φεβρουάριο, απηύθυνε έκκληση μέσω της εφημερίδας «Πατρίς» προκειμένου να μη βρεθούν στον δρόμο με την 5χρονη κορούλα τους.

Η ανεργία είχε «γονατίσει» την οικογένεια, με αποτέλεσμα ενοίκια και λογαριασμοί να συσσωρευτούν και να μην υπάρχει δυνατότητα πληρωμής τους, αφού η οικογένεια μετά βίας κάλυπτε τις ανάγκες σίτισής της.

Τότε, η ευαισθητοποίηση των πολιτών ήταν συγκινητική.

Άνθρωποι από όλη την Ελλάδα, ανταποκρινόμενοι στην έκκληση της οικογένειας, προσέφεραν σημαντική βοήθεια, τόσο με την αποστολή χρημάτων όσο και με την παροχή ειδών πρώτης ανάγκης, για διατροφή και ένδυση, τόσο του ζευγαριού όσο και του μικρού κοριτσιού.

Κι ενώ τα χρέη αποπληρώθηκαν και για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα η οικογένεια «τα έφερνε βόλτα», η ανεργία - αφού το πρόβλημα αυτό παραμένει άλυτο - φέρνει την οικογένεια μπροστά σε νέα προβλήματα και περιπέτειες.

Τρία ενοίκια και λογαριασμοί ηλεκτροδότησης και ύδρευσης έχουν αρχίσει να δημιουργούν νέα χρέη και προβλήματα, αφού πέραν των άλλων θεμάτων, υπάρχουν και θέματα υγείας που πρέπει να αντιμετωπίσει η οικογένεια.

Γι’ αυτό ο 32χρονος Γιώργος, κάνει και πάλι έκκληση σε κάθε ευαισθητοποιημένο πολίτη που μπορεί να βοηθήσει με κάθε τρόπο, να επικοινωνήσει (τηλ.6985752454) με την οικογένεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου