Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Υπουργείο Παιδείας: Πρόσληψη 2.119 αναπληρωτών

Σε προσλήψεις 2.119 αναπληρωτών εκπαιδευτικών σε νηπιαγωγεία και δημοτικά -ολοήμερα και μη-, για το τρέχον σχολικό έτος 2015-16, προχώρησε την Τρίτη το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Πιο συγκεκριμένα, προσλήφθηκαν 161 προσωρινοί αναπληρωτές εκπαιδευτικοί του κλάδου ΠΕ60-Νηπιαγωγών και 92 προσωρινοί αναπληρωτές εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ70-Δασκάλων, για την κάλυψη λειτουργικών κενών αποκλειστικά στο ολοήμερο νηπιαγωγείο και τα ολοήμερα δημοτικά, αντίστοιχα, όπου εφαρμόζεται το ολοήμερο πρόγραμμα στο πλαίσιο υλοποίησης Πράξεων του ΕΣΠΑ.

Εξάλλου, το υπουργείο ανακοίνωσε την πρόσληψη 1.511 προσωρινών αναπληρωτών εκπαιδευτικών του κλάδου ΠΕ70- Δασκάλων και 355 εκπαιδευτικών του κλάδου ΠΕ60-Νηπιαγωγών, για την κάλυψη λειτουργικών κενών σε σχολικές μονάδες της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Σημειώνεται ότι οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στις Διευθύνσεις πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης πρόσληψης, για ανάληψη υπηρεσίας από την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου και θα τοποθετηθούν με απόφαση του διευθυντή εκπαίδευσης σε κενές θέσεις των σχολείων της περιοχής όπου προσλήφθηκαν μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους.

Οι αναλυτικοί πίνακες των ονομάτων είναι ανηρτημένοι στην ιστοσελίδα του υπουργείου.




madata

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου