Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Παρίσι: Βίντεο ντοκουμέντο από τις εκρήξεις στο Μπατακλάν

Συγκλονιστικά είναι τα βίντεο που έρχονται στο φως από τα τρομοκρατικά χτυπήματα με τους δεκάδες νεκρούς και τραυματίες  στο Παρίσι.
Ένα συγκλονιστικό βίντεο – ντοκουμέντο από τα πρώτα 17 λεπτά της συναυλίας των Eagles of Death Metal στο κατάμεστο Bataclan προκαλεί ανατριχίλα, αφού λίγη ώρα αργότερα, ακολούθησαν οι επιθέσεις αυτοκτονίας και η εκατόμβη νεκρών.

Οι εκρήξεις και οι πυροβολισμοί στο κατάμεστο θέατρο του ανατολικού τομέα της γαλλικής πρωτεύουσας ακούγονται καθαρά, στο βίντεο που τράβηξε ένας Παριζιάνος και δημοσίευσε το CNN...

Το βίντεο είναι από την εφαρμογή του twitter, periscope, μέσα από την οποία οι χρήστες μπορούν να εκπέμψουν απευθείας ένα γεγονός, όπως το απαθανατίζουν από την κάμερα του κινητού τους τηλεφώνου.

Αυτόπτης μάρτυρας είπε ότι άκουσε πυρά αυτομάτων καθώς βάδιζε στο δέκατο διαμέρισμα, κοντά στην Πλας ντε λα Ρεπιμπλίκ. Όταν έφθασε μπροστά σε ένα εστιατόριο, είδε σορούς στον δρόμο. «Είδα τρεις σορούς να τοποθετούνται σε σάκους» για πτώματα, ανέφερε ο Φαμπιάν Μπαρόν, φοιτητής.

Αστυνομικοί τρέχουν πανικόβλητοι, πολίτες απομακρύνονται και πίσω τους φουντώνει ο καπνός από την έκρηξη στο σταθμό, λίγα μέτρα από το μεγάλο στάδιο.


Δείτε εδώ το βίντεο

Φωτό πριν την επίθεση




.   .


madata

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου