Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

“Χριστούγεννα στο Βόρειο Πόλο" από τον Μανώλη Μαρκόπουλο στην Κοζάνη - Πρεμιέρα την Πέμπτη!

Ο Αη Βασίλης έχασε τη λίστα των δώρων του! Τα ξωτικά αναστατωμένα ψάχνουν να τη βρουν.

Ο Αη Βασίλης θα τη βρει για να μοιράσει δώρα στους μικρούς φίλους; Κάπως έτσι εκτυλίσσεται η ιστορία στη χριστουγεννιάτικη παράσταση του Μανώλη Μαρκόπουλου, που κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη στην Αίθουσα "Φίλιππος" της Κοζάνης.

"Όλα χάριν της αγάπης θα ανατραπούν και το έθιμο του να μοιράζει ο αϊ Βασίλης τα δώρα, θα γίνει πραγματικότητα", λέει χαρακτηριστικά ο Μανώλης Μαρκόπουλος, σημειώνοντας πως τίποτα δεν μπορεί να νικήσει το καλό, αφού μετά από όλο αυτόν τον πόλεμο του καλού με το κακό, το κακό θα νικήσει.

Στην παράσταση συμμετέχει μια πληθώρα μικρών παιδιών που αγαπούν το παιδικό θέατρο, το βλέπουν σαν μια πολύ λαμπερή γιορτή. Άλλωστε, τα Χριστούγεννα είναι γιορτή για τα παιδιά και όσους αισθάνονται παιδιά. "Το θέατρο έρχεται σαν τελικό απαύγασμα", σημείωσε με νόημα ο Μανώλης Μαρκόπουλος, αναφερόμενος ιδιαίτερα στην προσπάθεια των διοργανωτών να βοηθήσουν τα συσσίτια του δήμου.

Τα Χριστούγεννα στο Βόριο Πόλο θα ανέβουν στο Φίλιππο από 17-19 Δεκεμβρίου. κατά τις ημέρες 17-18 Δεκεμβρίου η παράσταση θα ανέβει στις 7.30 απόγευμα, ενώ το Σάββατο στις 5.30 και 7.30 το απόγευμα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου