Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Σεξ και σχέση στα 60 – Πόσο διαφορετική είναι η γενιά των boomers;

Τα πράγματα τριγύρω μας αλλάζουν, αλλά οι γυναίκες ποτέ. Και κάποιες θέλουν μέχρι και σήμερα τον παλιό καλό και ρομαντικό τρόπο αντιμετώπισης.

Πώς είναι αλήθεια τα ραντεβού και οι σεξουαλικές επαφές
 μετά τα 55 ;

Στήριξη Ομπάμα σε Ελλάδα: «Δεν μπορείς να συνεχίζεις να στύβεις μια χώρα σε ύφεση»

Στην κατάσταση στην Ελλάδα αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στο CNN ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος τάχθηκε υπέρ της συνέχισης των μεταρρυθμίσεων αλλά υπό συνθήκες ανάπτυξης.
Σε ερώτηση του δημοσιογράφου Φαρίντ Ζακάρια για την κατάσταση στη χώρα μας ο πρόεδρος των ΗΠΑ επισήμανε ότι στην Ελλάδα έπρεπε να γίνουν αλλαγές αλλά, όπως είπε, αυτό είναι πολύ δύσκολο όταν το βιωτικό επίπεδο του λαού έχει μειωθεί κατά 25%.

Τα τελευταία μηνύματα ανθρώπων πριν το θάνατο




Ο θάνατος μπορεί να βρει ξαφνικά τον καθένα και όταν αντιληφθείς ότι ο χρόνος σου τελειώνει, μπορεί να θέλεις να αφήσεις ένα σημείωμα σε αυτούς που αφήνεις πίσω.

Παρακάτω, θα διαβάσετε ανατριχιαστικές ιστορίες ανθρώπων που λίγο πριν «φύγουν» είτε επέλεξαν, είτε αναγκάστηκαν, να απευθυνθούν στον κόσμο με ένα τελευταίο μήνυμα.

Προλετάριος και ο Τέως Γλίξμπουργκ συστρατεύεται με Τσίπρα

Τη νέα κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα φαίνεται πως στηρίζει και ο τέως βασιλιάς, Κωνσταντίνος.

Μιλώντας στο βρετανικό περιοδικό «Times», ο τέως βασιλιάς, Κωνσταντίνος, δηλώνει πως «η Ελλάδα έχει υποφέρει πολύ.
Πρέπει να δώσουμε στο νέο ηγέτη μια ευκαιρία».

Τίθεται εντέλει ζήτημα διαχωρισμού κράτους-εκκλησίας;

Κι ενώ η εκκλησία καθώς και η εξουσία αρνούνται πεισματικά να πάρουν θέση στον δημόσιο διάλογο που έχει ανοίξει με αφορμή την πολιτική ορκωμοσία της κυβέρνησης, την ώρα μάλιστα που εκατέρωθεν έχουν παλαιότερα τοποθετηθεί ή και συζητήσει το θέμα, - ο μεν Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος έχοντας κάνει το πρώτο βήμα με πρόταση για αλλαγή του Καταστατικού Χάρτη της Εκκλησίας ήδη από το 2013, ο δε αναπληρωτής υπουργός Παιδείας
 και Θρησκευμάτων, έχοντας την ίδια χρονιά προτείνει την
ριζοσπαστική πρόταση πληρωμής των κληρικών από το ποίμνιο
- το ερώτημα παραμένει.

Έκτακτο σχέδιο για την Ελλάδα από τον Γιούνκερ


Την ύπαρξη ενός έκτακτου σχεδίου, ώστε να καλυφθούν οι χρηματοδοτικές ανάγκες της Ελλάδας ως το καλοκαίρι, αν χρειαστεί, αποκαλύπτουν κύκλοι του προέδρου της Κομισιόν Jean-Claude Juncker, μιλώντας στη γερμανική εφημερίδα «Frankfurter Allgemeine Zeitung».

Αφρικανική σκόνη σκέπαζει τα πάντα: Συμβουλές και πρόγνωση καιρού

Σε συστάσεις για την προστασία του πληθυσμού εξαιτίας των υψηλών επιπέδων αιωρούμενων σωματιδίων λόγω της έντονης μεταφοράς σκόνης από τη Σαχάρα, προέβη το υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Όπως υπογραμμίζεται σε σχετική ανακοίνωση, άτοµα µε αναπνευστικό πρόβληµα ή καρδιοπαθείς, καθώς επίσης τα παιδιά και τα άτοµα άνω των 65 ετών, θα πρέπει να αποφύγουν κάθε σωματική άσκηση και δραστηριότητα σε εξωτερικούς χώρους.

Γκρεμισμένο ιστορικό γεφύρι.Η είδηση έχει συγκλονίσει τους Ηπειρώτες -video

Η κακοκαιρία σαρώνει την Ήπειρο με αποτέλεσμα, από τα ορμητικά νερά του Άραχθου ποταμού να καταρρεύσει το μεγαλύτερο μέρος του ιστορικού γεφυριού της Πλάκας.

Συνελήφθησαν έμποροι κοκαΐνης στη Θεσσαλονίκη

Τρεις εμπόρους ναρκωτικών συνέλαβαν οι αστυνομικοί έπειτα από από αιφνιδιαστικό έλεγχο που πραγματοποίησαν σε αυτοκίνητο που επέβαιναν οι τρείς άντρες, κινούμενοι στην περιοχή των Αμπελοκήπων.

Πλημμύρισε η Εγνατία στο ύψος της Καλαμιάς - Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας

Η Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης ενημερώνει ότι λόγω της έντονης βροχόπτωσης των τελευταίων ωρών εμφανίστηκε πλημμυρικό φαινόμενο στην Εγνατία Οδό, στο ύψος της Καλαμιάς.

 Γίνεται προσπάθεια από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και τις αρμόδιες υπηρεσίες της Εγνατίας Οδού και της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας να αντληθούν τα ύδατα και να αποκατασταθεί το πρόβλημα.

Συμβουλές για να παραμείνουμε υγιείς μετά τα 50


Καταναλώστε υγιεινά λιπαρά
‘Ηδη γνωρίζετε ότι τα κορεσμένα λιπαρά είναι βλαβερά για τις αρτηρίες και την καρδιακή σας υγεία. Ωστόσο μπορούν επίσης να βλάψουν τη συγκέντρωση και τη μνήμη. Επομένως, μειώστε το κόκκινο κρέας, το βούτυρο και άλλες τροφές που περιέχουν υψηλά κορεσμένα λιπαρά.

Αυτός είναι ο Ντάισελμπλουμ και αυτός ο Βαρουφάκης!

Μετά την κόντρα που είχαν ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης και ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ, μοιραία το φως της δημοσιότητας πέφτει πάνω τους Τα πτυχία τους, αλλά και οι ενέργειες τους,σύμφωνα με το tribune.gr, παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ειδικά μετά τα σενάρια για το τι είπε ο κ. Ντάισελμπλουμ στο αυτί του Γιάνη Βαρουφάκη που του απάντησε με ένα «ουάου».