Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Μπράβο ρε λεβεντιά: Η εκπληκτική απάντηση Έλληνα σε Γερμανό που έστειλε ειρωνική επιστολή για τα χρέη της χώρας μας!

Απίστευτος διάλογος στο γερμανικό περιοδικό Stern – Αξίζει να διαβάσετε την εκπληκτική απάντηση στην επιστολή του Γερμανού συντάκτη!

Η παρακάτω ανοιχτή επιστολή του Walτer Wuellenweber, προς τους Έλληνες πολίτες με τίτλο «Αγαπητοί μας Έλληνες», δημοσιεύεται σε πρόσφατο τεύχος του γερμανικού εβδομαδιαίου περιοδικού, Stern, για να λάβει την εκπληκτική απάντηση του Έλληνα.

Γιάνης Βαρουφάκης: Μαθήματα οικονομίας για αρχάριους

Το Matrix, ο Φάουστ και άλλες ιστορίες στην υπηρεσία των οικονομικών εννοιών
«Πάντα θεωρούσα ότι, αν δεν μπορείς να εξηγήσεις τα μεγάλα οικονομικά ζητήματα σε μια γλώσσα που να μπορούν να την καταλάβουν οι έφηβοι, αυτό απλώς σημαίνει πως δεν τα καταλαβαίνεις ο ίδιος».

Κάπως έτσι ξεκινά το βιβλίο του Γιάννη Βαρουφάκη, που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους από τις εκδόσεις Πατάκη, με τίτλο «Μιλώντας στην κόρη μου για την οικονομία».

Γιάννενα: Αυτός είναι ο 20χρονος φοιτητής που εξαφανίστηκε

Υπό τον συντονισμό της Αστυνομικής Διιεύθυνσης Ιωαννίνων,συνεχίζονται οι  έρευνες για τον εντοπισμό  του 20χρονου σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων,που έχει εξαφανιστεί.

Καταρρίπτονται γερμανικοί μύθοι για τους "αργόσχολους Έλληνες"

Οι Έλληνες είναι αργόσχολοι, τεμπέληδες, δεν πληρώνουν φόρους... Αυτή την εικόνα του λαού μας έχουν πλασάρει ουκ ολίγες φορές τα γερμανικά ΜΜΕ, τους "μύθους" των οποίων ήρθε να καταρρίψει η εκπομπή MONITOR του γερμανικού τηλεοπτικού δικτύου ARD.

Ωχ, αυτή τη στιγμή την έχω ξαναζήσει

Παγιδευμένος στο χρόνο βρίσκεται ένας νέος από τη Βρετανία ο οποίος παλεύει με τα απανωτά déjà vu που τον εμποδίζουν να ζήσει μία φυσιολογική ζωή.

Μέρκελ σε Ολάντ: Σκάσε ηλίθιε! Η Ελλάδα είναι...

Ο Φρανσουά Ολάντ κάνει το λάθος να μπερδέψει την Ελλάδα με την Ουκρανία. Μιλάει για απόλυτη δυστυχία και μιζέρια του λαού που “πληρώνει” τις φιλοδοξίες ενός ηγέτη...
Δυστυχώς, όμως, ο προέδρος της Γαλλίας την... πατάει, μιας και η χώρα που βλέπει δεν είναι η Ουκρανία και ο λαός δεν είναι δυστυχισμένος λόγω του Πούτιν, αλλά της... συμμάχου του, Άνγκελα Μέρκελ.

Όλα αυτά, στη γελοιογραφία του Guardian:

Αυτός είναι ο 55χρονος παιδόφιλος της Πάτρας

Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 55χρονου, που συνελήφθη στην Πάτρα για πορνογραφία ανηλίκων.
Πρόκειται για τον Τριαντάφυλλο Λιάπη του Κωνσταντίνου, γεννηθέντα στην Αθήνα το 1960. Σε βάρος του έχει σχηματιστεί σχετική δικογραφία και από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Ο χιονιάς επιστέφει... δριμύτερος - Πολικές θερμοκρασίες την Κυριακή

Ραγδαία θα είναι η επιδείνωση του καιρού από το απόγευμα της Κυριακής με χιόνια και πολικές θερμοκρασίες.

Περιμένουμε νεφώσεις που τοπικά θα πυκνώνουν με σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, τα νότια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Χιονια θα πέσουν το πρωί στα ορεινά και ημιορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας.

Έβρος: Βυθισμένα σπίτια στα χωριά φαντάσματα

Σε χωριά φαντάσματα έχουν μετατραπεί οι οικισμοί γύρω από τον ποταμό Άρδα στον Έβρο.

Χθες εκκενώθηκε προληπτικά το χωριό Πόρος το οποίο κινδυνεύει να πλημμυρίσει ανά πάσα στιγμή καθώς τα αναχώματα σπάνε το ένα μετά το άλλο.

Επίδομα τέκνων 2015 ως 1000 ευρώ: πότε θα δοθεί η πρώτη δόση στους δικαιούχους

Από 25 έως 28 Φεβρουαρίου θα δοθεί το επίδομα τέκνων και τα πολυτεκνικά επιδόματα του 2014 απο τον ΟΓΑ σε όσους δικαιούχους δεν τα έχουν πάρει ή εκκρεμούν δόσεις για να λάβουν ενώ τέλος Μαρτίου θα δοθεί το επίδομα τέκνων για το 2015.