Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Νεπάλ: Ζωή στα ερείπια - Βρέθηκε επιζών ηλικίας 101 ετών

Ένας άνδρας 101 ετών, κατάφερε να μείνει ζωντανός στα ερείπια ενός απομακρυσμένου χωριού στο Νεπάλ επί οκτώ μέρες. Την Κυριακή ανασύρθηκε ζωντανός από τα σωστικά συνεργεία που δεν έχουν σταματήσει λεπτό να αναζητούν επιζώντες.

Γιατί δεν πρέπει να κάνουμε τατουάζ το καλοκαίρι;

Πολλοί αποφασίζουν να κάνουν ένα τατουάζ κατά τους ανοιξιάτικους ή καλοκαιρινούς μήνες, όταν αρχίζουν να φορούν κοντομάνικα και σορτσάκια και κάνουν τις πρώτες εξορμήσεις στις παραλίες.

Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων: ποια τα οφέλη, πώς θα την αποκτήσετε και σε τι θα βγείτε κερδισμένοι

Ποια τα οφέλη της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων
 και πώς θα την αποκτήσετε;

Ταξιδεύετε συχνά στην Ελλάδα και είστε νέοι έως 30 ετών.
Έχετε παιδιά πάνω από 13 ετών και τα παίρνετε μαζί σας σε ταξίδια;
Η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων προσφέρει εκπτώσεις σε μια μεγάλη γκάμα δραστηριοτήτων, όχι μόνο σε εισιτήρια, αλλά και σε διακοπές, σε τηλεπικοινωνίες, αγορές αθλητισμό και διασκέδαση.

Αλλαγές σε Ανώτατη Εκπαίδευση δρομολογεί το υπουργείο Παιδείας

Η νέα πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας έχει ως στόχο τη συγκρότηση του Ενιαίου Χώρου Ανώτατης Εκπαίδευσης και Έρευνας στη χώρα σύμφωνα με γραπτή δήλωση του υπουργού Αριστείδη Μπαλτά.

Έρχεται σφοδρός καύσωνας με 40 βαθμούς. Προσοχή

Ήδη φαίνεται πως η πρόβλεψη του Greek-Weather.Org για καυτό καλοκαίρι πέφτουν από τώρα μέσα, καθώς όπως προβλέπουν και τα μοντέλα πρόγνωσης καιρού την ερχόμενη εβδομάδα θα χτυπήσει την Ελλάδα και τα Βαλκάνια, σφοδρός καύσωνας ακόμα και με 40 βαθμούς Κελσίου !!

Ο 7ος Ζήσειος αγώνας ανωμάλου δρόμου 10.000 μέτρων στην Άνω Κώμη

Με σύνθημα «τρέχουμε ενάντια στην κλιματική αλλαγή» πραγματοποιείτε ο 7ος Ζήσειος αγώνας ανωμάλου δρόμου 10.000 μέτρων στην Άνω Κώμη Κοζάνης την Κυριακή 3 Μαίου 2015.

Η εκκίνηση θα δοθεί από το πάρκο Αγίας Παρασκευής και εκεί θα τερματίσουν όλοι οι συμμετέχοντες.

Σινεμά Δευτέρα βράδυ από τον Φιλοπρόοδο Σύλλογο Κοζάνης: «Ο ταχυδρόμος χτυπάει πάντα δυο φορές»

Με ένα από τα πιο διάσημα φιλμ νουάρ όλων των εποχών, συνεχίζει ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Κοζάνης τις χειμερινές του προβολές στην επάνω αίθουσα του  κινηματοθέατρου Ολύμπιον, αυτή τη Δευτέρα 4 Μαΐου στις 10 το βράδυ. Το αριστούργημα του Τέι Γκάρνετ, «Ο ταχυδρόμος χτυπάει πάντα δυο φορές» 
(The Postman Always Rings Twice-1946) με τη θρυλική Λάνα Τάρνερ και δίπλα της τους Τζον Γκάρφιλντ, Σέσιλ Κέλαγουει, Χιουμ Κρόνιν, Οντρει Τότερ.

Διακοπή ρεύματος την Κυριακή 3 Μαΐου σε οικισμούς και περιοχές των Σερβίων

Από τον ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε./Περιοχή Κοζάνης ανακοινώνεται ότι :

Την Κυριακή 3-5-2015 και από ώρα 08:30 έως 14:00 θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στους εξής οικισμούς και περιοχές: Σέρβια,  Καστανιά, Αντλιοστάσια Καστανιάς, τμήμα της Λάβας.