Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Bροχές και καταιγίδες την επόμενη εβδομάδα

Αλλάζει ο καιρός από τη Δευτέρα (18/05/2015), καθώς θα κάνουν ξανά την εμφάνισή τους οι βροχές και οι καταιγίδες.

Σήμερα, Κυριακή, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος σε όλη τη χώρα και μόνο στα βόρεια θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες με πρόσκαιρες βροχές κυρίως στα ορεινά.

Η διαδικασία με το 10% στις Πανελλήνιες 2015

Την διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσουν οι υποψήφιοι με το 10% χωρίς νέα εξέταση στις Πανελλήνιες 2015 γνωστοποίησε χθες το Υπουργείο Παιδείας όπου έκανε γνωστό ότι μετά το πέρας των εξετάσεων θα πρέπει να απευθυνθούν στο Λύκειο που αποφοίτησαν

Ποιες 9 καθημερινές συνήθειες μας γερνούν;

Το γήρας είναι μια κατάσταση αναπόφευκτη, που έρχεται με το πέρασμα των χρόνων, όμως η σύγχρονη ζωή έχει προσθέσει κάποιους επιπλέον παράγοντες σε αυτήν τη διαδικασία, κάνοντάς την ορισμένες φορές να ξεκινά πιο γρήγορα από όσο πρέπει. Μάθετε ποιες μικρές, καθημερινές συνήθειες, που σας μοιάζουν αθώες, μπορούν να σας γεράσουν πριν την ώρα σας και σταματήστε τες όσο είναι καιρός!

Οι πιο δυνατές φωτογραφίες όλων των εποχών που περιγράφουν όσα δεν μπορεί καμία λέξη (εικόνες)

Μια φωτογραφία είναι αρκετή για να περιγράψει αυτό που δεν μπορεί να πει κανείς, όσες λέξεις και αν γνωρίζει.
Πώς να παρουσιάσεις, άραγε, με λόγια, μερικές από τις πιο έντονες στιγμές της σύγχρονης ανθρώπινης ύπαρξης;
Το dinfo επιμελήθηκε και παρουσιάζει μια συλλογή από τις 30 πιο δυνατές φωτογραφίες όλων των εποχών, που περιγράφουν στο έπακρο τα δεινά, τους θριάμβους, την επιμονή, τις αποτυχίες, τη συμπόνια και το μίσος των ανθρώπων ανά τον κόσμο.

Για ποιους είναι αργία η Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος;

Την 1η Ιουνίου πέφτει φέτος η εορτή του Αγίου Πνεύματος και όσοι δεν δουλεύουν θα έχουν την ευκαιρία μίας τριήμερης ξεκούρασης. Για τις ιδιωτικές επιχειρήσεις και τον ιδιωτικό τομέα γενικότερα είναι, εκτός εξαιρέσεων που αναφέρονται παρακάτω, εργάσιμη ημέρα, σε αντίθεση με τον δημόσιο τομέα για τον οποίο έχει ορισθεί ως επίσημη ημέρα αργίας.

«Κυριακάτικες Επαφές» στο στέκι του Φιλοπρόοδου με θέμα: «Αυτοεκτίμηση»

O Φιλοπρόοδος Σύλλογος Κοζάνης, συνεχίζοντας τον κύκλο θεματικών συναντήσεων κοινωνικού – ψυχολογικού ενδιαφέροντος, σας προσκαλεί στις «Κυριακάτικες Επαφές», του Μαΐου, με θέμα: «Αυτοεκτίμηση».

Τσάι ή καφές συμπληρώνουν την ατμόσφαιρα της ζεστής και ανθρώπινης συνεύρεσης.

Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε περιοχές της Π.Ε. Κοζάνης την Κυριακή 17-5-2015

Από τον ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε./Περιοχή Κοζάνης ανακοινώνεται ότι :

Την Κυριακή 17-5-2015 θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος από ώρα 07:30 έως 15:00 στις εξής περιοχές: