Σάββατο, 4 Ιουλίου 2015

Δείτε τα εκλογικά τμήματα στην Π.Ε. Κοζάνης & που ψηφίζετε

Με το ΠΔ. 38/2015 που δημοσιεύθηκε στο 63Α Τεύχος της Εφημερίδας της Κυβέρνησης προκηρύχθηκε δημοψήφισμα για κρίσιμο εθνικό θέμα για την Κυριακή 5 Ιουλίου 2015.
Η Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την απρόσκοπτη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος παρά το μικρό χρονικό διάστημα προετοιμασίας.

Για το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015 ισχύουν τα παρακάτω σύμφωνα με τις εγκυκλίους του ΥΠ.ΕΣ:

Sueddeutsche Zeitung: Η Γερμανία ξεχνά την ιστορική της ευθύνη

Κούρεμα χρέους; Όχι με τη Γερμανία λέει ο Σόιμπλε. Δεν γίνεται καν θέμα, απαντά η καγκελάριος. Αποζημιώσεις για τα εγκλήματα των Ναζί στο Δίστομο και αλλού;
Το θέμα έχει κλείσει οριστικά, λέει ο υπουργός εξωτερικών. Υπερβολικά εύκολες έχουν τις απαντήσεις οι Σόιμπλε, Μέρκελ
 και Στάινμαϊερ, γράφει σήμερα η Sueddeutsche Zeitung.

Με καλό καιρό, δωρεάν διόδια και εκπτώσεις στα ΜΜΜ στις κάλπες για το δημοψήφισμα

Με καλές καιρικές συνθήκες στις περισσότερες περιοχές της χώρας θα πραγματοποιηθεί η διεξαγωγή του δημοψηφίσματος την Κυριακή.
Οσοι εκλογείς μετακινηθούν σε νησιά ,προκειμένου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, θα έχουν με το μέρος τους τον καιρό καθώς οι καιρικές συνθήκες θα είναι ευνοϊκές, με την θερμοκρασία να σημειώνει περαιτέρω άνοδο.

Ανοικτά σήμερα και αύριο τα γραφεία διαβατηρίων

Ανοικτά θα είναι τα γραφεία διαβατηρίων της ΕΛΑΣ σήμερα, αλλά και την Κυριακή, ημέρα διεξαγωγής του δημοψηφίσματος, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Δημοψήφισμα: Τι σημαίνει το ΟΧΙ και τι το ΝΑΙ. Το ΔΝΤ αποκαλύπτει

Τα τρία έγγραφα των θεσμών που διέρρευσαν την 1η Ιουλίου στην βρετανική εφημερίδα Guardian και τη γερμανική Süddeutsche Zeitung το λένε ξεκάθαρα: ακόμη και με πλήρη υποταγή σε όλες τις απαιτήσεις των δανειστών και με εξωπραγματικά αισιόδοξες προβλέψεις για την ελληνική οικονομία, το ελληνικό χρέος δεν θα είναι βιώσιμο ούτε το 2030.

Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2015

Εθνική Τράπεζα: Πληρωμή επιδομάτων - παροχών ΟΑΕΔ από 317 καταστήματα

H Εθνική Τράπεζα ανακοίνωσε ότι από το δίκτυο των 317 καταστημάτων που λειτουργούν κατά τη διάρκεια της τραπεζικής αργίας, δύναται να πραγματοποιεί πράξεις σχετικές με την καταβολή των παρακάτω επιδομάτων- παροχών από τον ΟΑΕΔ στους δικαιούχους που δεν είναι κάτοχοι κάρτας αναλήψεως μετρητών από αυτόματες ταμειολογιστικές μηχανές (ΑΤΜ):

Δημοσκόπηση για το Δημοψήφισμα: Τι λένε οι πολίτες; Τι πιστεύουν για το ευρώ

Μια νέα δημοσκόπηση δείχνει ότι η μάχη είναι οριακή καθώς η διαφορά είναι κοντά στη μιαμιση μονάδα, μέσα στο όριο δηλαδή του στατιστικού λάθους.
Η διαφορά μεταξύ του “ναι” και του “όχι” σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Alco για την εφημερίδα Το Έθνος είναι 1,4%

Δημοψήφισμα 2015: Ποιοι δικαιούνται εκλογική άδεια

Εκδόθηκε η απόφαση για την χορήγηση ειδικής εκλογικής άδειας απουσίας με αποδοχές για τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα, για τη συμμετοχή στην ψηφοφορία κατά το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015 .

Άγχος: Πώς χτυπά τον ανθρώπινο οργανισμό

Η χρόνια έκθεση του οργανισμού στο άγχος, είναι φυσικό να προκαλεί φθορές. Μια καρδιά η οποία λειτουργεί συνέχεια σε υψηλές συχνότητες, χωρίς ιδιαίτερο λειτουργικό λόγο, είναι αναμενόμενο να εμφανίσει νωρίτερα από το αναμενόμενο προβλήματα. Το ίδιο συμβαίνει και με τα άλλα όργανα, που ελέγχονται από το αυτόνομο νευρικό σύστημα.

Τράπεζες: Λεφτά για ακόμη 80 ώρες. Η επόμενη μέρα μετά το Δημοψήφισμα

Με τις καταθέσεις να διαμορφώνονται κάτω από τα 100 δισ. ευρώ και ελλείψει φυσικού χρήματος –με τα διαθέσιμα να υποχωρούν κάτω από τα 700 εκατ.-, οι ελληνικές συστημικές τράπεζες δίνουν μάχη με το χρόνο για να καταφέρουν να μείνουν «ζωντανές», από τη λαίλαπα των συνεχιζόμενων εκροών αλλά χωρίς τη στήριξη της ΕΚΤ, που έχει παγώσει τον ELA.

Der Spiegel: Η Μέρκελ έπεσε σε ελληνική παγίδα

Σοβαρό πρόβλημα για την Άγκελα Μέρκελ το ελληνικό ζήτημα. Μετά τη λήξη του 2ου προγράμματος, ένα νέο πρόγραμμα του ΕSM απαιτεί προ-έγκριση της Bundestag. Βουλευτές αντιδρούν και αμφισβητούν τη νομική βάση του αιτήματος.

Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2015

Η άγνωστη δύναμη που κατέχετε και δεν το ξέρετε… Του οικονομολόγου Δημήτρη Καρούσου

Γράφω αυτές τις γραμμές με σκοπό να βοηθήσω και ΟΧΙ να επηρεάσω.

Δέχομαι αρκετά μηνύματα και τηλεφωνήματα και η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος, ενώ διψάει για ενημέρωση, οι πηγές σπανίζουν. Και είναι το δεύτερο λάθος που εντοπίζω στην κυβέρνηση, δεν ενημερώνει σωστά.

Δημοψήφισμα 2015: Το βίντεο των Anonymous για την Ελλάδα

Με ένα νέο βίντεο οι Anonymous παίρνουν θέση για τις εξελίξεις στην Ελλάδα και το δημοψήφισμα της ερχόμενης Κυριακής.

"Συγχαρητήρια στον Τσίπρα που αποφάσισε να κάνει δημοψήφισμα" υποστηρίζουν οι Anonymous σε ένα βίντεο που ανέβασαν στο YouTube, ενώ καλούν τους Έλληνες πολίτες, με την ψήφο τους, να διορθώσουν όσα λάθη έκαναν στο παρελθόν αφού "όλοι έχουν μερίδιο ευθύνης για την κατάσταση της χώρας".

Αναρτώνται οι πίνακες του ΟΑΕΔ για την Κοινωφέλη εργασία

Με απόφαση της Διοικήτριας του ΟΑΕΔ Μαρίας Καραμεσίνη θα αναρτηθούν αύριο, Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015, και ώρα 11 π.μ.,
στον διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ, www.oaed.gr και στην ενότητα Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες /Προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα 2015, ο Οριστικός Πίνακας Κατάταξης Ανέργων και ο Οριστικός Πίνακας Αποκλειόμενων Ανέργων, στο πλαίσιο της πράξης «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, σε επιβλέποντες φορείς για 32.433 θέσεις πλήρους απασχόλησης».

Δημοψήφισμα 2015: Πού ψηφίζετε - Όσα πρέπει να γνωρίζετε

Από τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας γίνεται γνωστό ότι για την ενημέρωση των εκπροσώπων των ελληνικών και διεθνών ΜΜΕ, λειτουργεί ιστοσελίδα με πληροφοριακά στοιχεία για το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου στην ελληνική και αγγλική γλώσσα.

Ο σεισμολόγος Χρ.Παπαϊωάννου για τη σεισμική δράση στην περιοχή

-"Η φόρτωση των λιμνών δεν δημιουργούν σεισμό, επιταχύνουν την εκδήλωσή του"

Καθησυχαστικός εμφανίστηκε  ο Χρήστος Παπαϊωάννου, σεισμολόγος, διευθυντής Ερευνών στο Ινστιτούτο Σεισμικής Τεχνολογίας Θεσσαλονίκης, αναφορικά με την οξυμένη σεισμική δραστηριότητα που παρατηρείται στην περιοχή της Κοζάνης όλο αυτό το διάστημα.

Αναβολή εκδηλώσεων των Λασσανείων λόγω πολιτικών εξελίξεων

Ανακοινώνεται ότι λόγω των απρόσμενων πολιτικών εξελίξεων:

1. Η θεατρική παράσταση ΑΝΤΙΓΟΝΗ από την 5η Εποχή Τέχνης που είχε προγραμματιστεί για την Πέμπτη 2 Ιουλίου αναβάλλεται για την Κυριακή 23 Αυγούστου.
2. η θεατρική παράσταση Παραμύθι χωρίς όνομα, της Κάρμεν Ρουγγέρη που είχε προγραμματιστεί για την Παρασκευή 3 Ιουλίου αναβάλλεται. Η νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί σύντομα.

ΝΕΕΣ ΑΝΑΒΟΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ:

Έλεγχοι σε καύσιμα και τρόφιμα από τις υπηρεσίες της Π.Ε. Κοζάνης

Έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν από κλιμάκιο του τμήματος Εμπορίου της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης σε πρατήρια υγρών καυσίμων, προκειμένου να προστατευθεί το καταναλωτικό κοινό και να αποφευχθούν φαινόμενα αισχροκέρδειας.

Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2015

Η προφητεία του Γέροντα Ιωσήφ του Βατοπεδινού:"Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ. Μη φοβηθείτε!" ένα βίντεο που συγκλονίζει

Με φωνή που τρέμει ο αγιορείτης μοναχός 
προβλέπει με λεπτομέρειες όσα συμβαίνουν σήμερα

Ανατριχιάζουν οι λεπτομέρειες που καταγράφονται στο συγκλονιστικό βίντεο του Αγιορείτη μοναχού, που προβλέπει όλα όσα συμβαίνουν σήμερα στην Ελλάδα και στον κόσμο, αφήνοντας άφωνους όσους τον ακούν!

Ο Τσίπρας αποδέχεται τους όρους των πιστωτών! Μπλόκο από τις Βρυξέλλες;

Σύμφωνα με τους Financial Times, ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ θα δεχτεί την πρόταση των θεσμών με μικροαλλαγές

Η Ελλάδα θα αποδεχθεί όλες τις μεταρρυθμίσεις στο φορολογικό σύστημα, με την εξαίρεση του 30% στα νησιά και αλλαγή των ορίων συνταξιοδότησης στα 67 από τον Οκτώβριο.

Μηχανογραφικό 2015: Παράταση στην προθεσμία υποβολής τους

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων λόγω της επικείμενης διεξαγωγής του  Δημοψηφίσματος, για το οποίο τα περισσότερα Λύκεια της χώρας θα λειτουργήσουν ως εκλογικά κέντρα, η προθεσμία υποβολής των μηχανογραφικών δελτίων παρατείνεται.

Συντάξεις: Με αλφαβητική σειρά.Ποιοι θα πληρωθούν σήμερα, πόσα χρήματα, σε ποια τραπεζικά καταστήματα

Ταλαιπωρία για τους συνταξιούχους ιδικότερα αυτών που δεν έχουν κάρτα και πρέπει να πάρουν της σύνταξή τους από τα ταμεία των τραπεζών.

Από σήμερα, και για τρεις συναπτές μέρες, θα ανοίξουν περί τα χίλια τραπεζικά καταστήματα σε όλη την χώρα για να εξυπηρετήσουν τους συνταξιούχους που δεν διαθέτουν κάρτες ανάληψης ή χρεωστικές κάρτες και οι οποίοι θα μπορούν να εισπράξουν έως 120 ευρώ μετρητά μία φορά μόνον κατά την
διάρκεια αυτής της εβδομάδας.

Η Αθήνα ζητάει ένα τρίτο μνημόνιο διάρκειας δύο ετών - Νέες προτάσεις στο Eurogroup

Αίτηση για ένα νέο τρίτο μνημόνιο διετούς διάρκειας υπέβαλλε χθες αιφνιδιαστικά η Αθήνα, λίγο πριν από τη λήξη του δεύτερου προγράμματος και ενώ η οφειλή προς το ΔΝΤ δεν πληρώθηκε και κατέστη επισήμως ληξιπρόθεσμη. Το ελληνικό αίτημα συζητήθηκε χθες σε τηλεδιάσκεψη του Eurogroup, κατά την οποία δεν ελήφθησαν αποφάσεις, αφού η Αθήνα ζήτησε χρόνο για να προσκομίσει πρόσθετα συμπληρωματικά μέτρα.
Η συνεδρίαση του Eurogroup θα συνεχιστεί και σήμερα.

Διακοπή δρομολογίων των mini bus στην Κοζάνη από 1η Ιουλίου

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ
ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015
 ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΡΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ
 ΘΑ ΔΙΑΚΟΠΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΜΙΝΙ BUS.

Τρίτη, 30 Ιουνίου 2015

Νέο Eurogroup αύριο για την Ελλάδα. Απόψε χρεοκοπία. Νέο μνημόνιο, πιο σκληρούς όρους


Ετοιμο να αποδεχθεί το αίτημα της ελληνικής κυβέρνησης για την έναρξη των διαπραγματεύσεων για νέο Μνημόνιο εμφανίζεται το Eurogroup, με τους υπουργούς Οικονομικών να συνέρχονται εκ νέου αύριο το πρωί για να συζητήσουν εκτενέστερα το ελληνικό αίτημα.

Τι περιμένει την Ελλάδα μετά τις 12 το βράδυ

Τι θα γίνει αν η κυβέρνηση δεν προχωρήσει σε συμφωνία και δεν πληρώσει το ΔΝΤ
 - Το ντόμινο των καταστροφικών εξελίξεων με εσωτερικές στάσεις πληρωμών και την χρεοκοπία να χτυπάει την πόρτα της χώρας
- Υπαρκτά σενάρια και αναλύσεις από τη στιγμή που θα μπούμε σε αχαρτογράφητα ύδατα.

Δημοψηφισμα Κυριακή 5/7/2015 - Ψηφίζουν και οι 18άρηδες

Σαραντα ένα χρόνια μετά από τον Δεκέμβρη του 1974, οι Έλληνες πολίτες την ερχόμενη Κυριακή καλούνται στις κάλπες για να ψηφίσουν σε ένα δημοψήφισμα. Τότε ο ελληνικός λαός κλήθηκε να διαλέξει μεταξύ Βασιλευόμενης και Αβασίλευτης Δημοκρατία σήμερα θα κληθεί να επιλέξει για τον αν θέλει ή όχι τη συμφωνία που πρότειναν οι εταίροι μας στην ελληνική κυβέρνηση.

Αυτές είναι οι 968 τράπεζες που θα ανοίξουν για τις συντάξεις

Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του υπουργείου Οικονομικών η λίστα με όλα τα υποκαταστήματα των πέντε ελληνικών συστημικών τραπεζών, τα οποία θα ανοίξουν από αύριο 1η Ιουλίου και μέχρι την Παρασκευή για την εξυπηρέτηση της πληρωμής των συνταξιούχων.

Σόιμπλε: Βλέπει την Ελλάδα προς ώρας στο ευρώ ακόμα και με «όχι» -Bloomberg

Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα θα κάνει ότι είναι απαραίτητο για να προστατέψει το ευρώ αν οι Έλληνες ψηφίσουν κατά των όρων της διάσωσης στο δημοψήφισμα στις 5 Ιουλίου, φέρεται να δήλωσε σε Γερμανούς βουλευτές ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Περιφερειακό συμβούλιο: Συζήτηση για το δημοψήφισμα

ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ: "ΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ"
- Ο περιφερειάρχης και ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κοζάνης για το capital control
Πρόταση στο ΕΑΠ για στήριξη της επιχειρηματικότητας σε Κοζάνη - Φλώρινα

Υποβολή της μελέτης για την ανάπλαση του δάσους "Κουρί" από το Δήμο Κοζάνης - video

Την υποβολή της πρότασης στο ΕΑΠ για τη μελέτη ανάπλασης του δάσους Κουρί, θα κάνει ο δήμος Κοζάνης. Το έργο που θα πάρει την τελική του μορφή σε δύο χρόνια από τώρα, είναι περί τα 2 εκ. ευρώ.

Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2015

ΕΛΠΕ: Επάρκεια καυσίμων και κανονική λειτουργία των πρατηρίων

Ο διευθύνων σύμβουλος των ΕΛΠΕ, Γρηγόρης Στεργιούλης, με  δήλωση διαβεβαίωσε για επάρκεια καυσίμων και κανονική λειτουργία των πρατηρίων

Συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής:

Πώς θα επηρεάσει την καθημερινότητά μας ο περιορισμός των αναλήψεων

Ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα, το Συμβούλιο Συστημικής Ευστάθειας και, προκειμένου να διασφαλιστεί το τραπεζικό σύστημα αποφασίστηκε η επιβολή capital controls, ενώ οι τράπεζες θα παραμείνουν κλειστές. Οι πολίτες θα μπορούν να εξυπηρετούνται από τα ΑΤΜ, ωστόσο, θα έχουν όριο στις αναλήψεις.

Τι σημαίνει να είσαι Έλληνας; Ενα συγκινητικό βίντεο από τους Έλληνες της Αμερικής

Ένα συγκινητικό βίντεο από τους Έλληνες της Αμερικής
Μπορεί τα περισσότερα να είναι γνωστά και αυτονόητα για μας που ζούμε στην Ελλάδα, αλλά ας δούμε το βλέμμα αυτών των ανθρώπων και ας ακούσουμε τη φωνή τους για να καταλάβουμε πόσο λατρεύουν την Ελλάδα και πόσο περήφανοι αισθάνονται
 ως Έλληνες.

Κλειστές τράπεζες. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε. Εξαιρούνται οι συντάξεις, ποιες συναλλαγές θα γίνονται

Κλειστές λόγω... αναγκαστικής αργίας έως και την επόμενη Δευτέρα θα παραμείνουν οι τράπεζες - και το Χρηματιστήριο Αθηνών - σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια, ενώ τις επόμενες ώρες με κατεβασμένα τα ρολά θα είναι και τα ATMs, τα οποία θα επαναλειτουργήσουν από το απόγευμα, απαραίτητος χρόνος για να προσαρμοσθεί το σύστημά τους στην εφαρμογή των capital controls, βάσει των οποίων οι αναλήψεις θα έχουν όριο 60 ευρώ, ανα κάρτα.

Συννεφιά και τοπικές βροχές. Αναλυτικά η πρόγνωση

Αραιές νεφώσεις τοπικά αυξημένες με σποραδικές βροχές και καταιγίδες, θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού για σήμερα Δευτέρα.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού:

Τι έγινε το 2013 στην Κύπρο όταν έκλεισαν οι τράπεζες επί 12 ημέρες

Στιγμές… Κύπρου φαίνεται πως θα ζήσει από αύριο η χώρα μας, με τις τράπεζες να παραμείνουν κλειστές για τουλάχιστον μια εβδομάδα.
Στην Κύπρο τα βασικά σημεία των περιοριστικών μέτρων που αποφασίστηκαν ήταν τα εξής:

Οι ΗΠΑ καλούν Ευρώπη και ΔΝΤ να καταλήξουν σε συμφωνία για την αποφυγή Grexit

Κορυφαίοι αμερικανοί αξιωματούχοι παρενέβησαν το Σαββατοκύριακο καλώντας την Ευρώπη και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο να εκπονήσουν ένα σχέδιο ανάκαμψης για την Ελλάδα το οποίο να κρατάει τη χώρα εντός της Ευρωζώνης.

Κυριακή, 28 Ιουνίου 2015

Ο Ομπάμα πήρε τηλέφωνο τη Μέρκελ για την Ελλάδα

Τηλεφωνική επικοινωνία με τη Γερμανίδα καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ, είχε ο Αμερικανός πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα για το θέμα της Ελλάδας.

Τι είναι το Capital Control; Τι σημαίνει Έλεχγος Κεφαλαίων;

Capital control σημαίνει:

(α) περιορισμός στις ημερήσιες αναλήψεις χρημάτων από ΑΤΜ

(β) περιορισμός στις μεταφορές χρημάτων από λογαριασμό σε λογαριασμό

(γ) περιορισμός στις αποστολές εμβασμάτων στο εξωτερικό.

Κλειστές οι τράπεζες την Δευτέρα. Κλειστές και όλη την εβδομάδα;

Τραπεζική αργία μέχρι την Δευτέρα 6 Ιουλίου 

- Δεν έχει αποφασιστεί ακόμη το ανώτατο ημερήσιο όριο αναλήψεων 
- Βαρουφάκης: Θα λάβουμε ό,τι μέτρα χρειάζεται για να μην υπάρξει πρόβλημα
Την απόφαση να παραμείνουν κλειστές οι ελληνικές τράπεζες όλη την επόμενη βδομάδα έλαβε πριν από λίγο η κυβέρνηση έπειτα από συνεδρίαση του Συμβουλίου Συστημικής Ευστάθειας.

Δανεικά από τα σεντούκια και τα μαξιλάρια…

Με 20 δις. ευρώ φαίνεται πως τη βγάζουμε καθαρή ως το τέλος του 2016. Κάπως έτσι φαίνεται από τις υποχρεώσεις και από τις διαπραγματεύσεις. Αν κοιτάξουμε λίγο τα νούμερα, τα πράγματα είναι πολύ εύκολα το 2018 και το 2020 και σχετικά εύκολα το 2017 και το 2019.