Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

Στα 78 εκ. ευρώ το σύνολο του προϋπολογισμού για το Δήμο Κοζάνης (με το Τεχνικό Πρόγραμμα) - Καταψηφίζει η αντιπολίτευση

Με τους ψήφους της συμπολίτευσης και τη διαφωνία της αντιπολίτευσης του δήμου Κοζάνης, στο σύνολό της, ψηφίζεται απόψε στο δημοτικό συμβούλιο Κοζάνης ο προϋπολογισμός του Δήμου για τη νέα χρονιά.
Το 2016 ο προϋπολογισμός είναι στα 78 εκ. ευρώ στο σύνολό του, με ενσωματωμένο το τεχνικό πρόγραμμα. Πρόκειται για 10 εκ. ευρώ λιγότερο από ότι πέρυσι, σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Οικονομικών Γιώργο Βαλαή. "Δεν υπάρχει δυνατότητα να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα, παρά μόνο μέσα από μια διαδικασία συνεχούς εξοικονόμησης πόρων ", τόνισε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας πως "βραχνά" για το δήμο είναι οι δικαστικές αγωγές. Μόνο μέσα στον Δεκέμβριο κατατέθηκαν 11 αγωγές με απαιτήσεις από προμηθευτές που ζητούν να πληρωθούν.

Δείτε τι δήλωσε ο δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης, ο αντιδήμαρχος Γιώργος Βαλαής και οι Λάζαρος Μαλούτας και  Γιώργος Γκουτζικώστας από την αντιπολίτευση μείζονα και ελάσσονα αντιπολίτευση: . . .


 kozanilife

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου