Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Η πρώην σύζυγος του Μπάμπη Στόκα ξεμπροστιάζει τους έν-τεχνους

Η Φωτεινή Ψυχίδου, πρώην σύζυγος του Μπάμπη Στόκα, πέρασε «γενεές δεκατέσσερις» ορισμένους καλλιτέχνες που αυτόν τον καιρό έχουν απασχολήσει την δημοσιότητα για λόγους όχι και τόσο...καλλιτεχνικούς.


Μίλησέ για τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και την πληρωμή του από τη Βουλγαρία, για τις παλαιότερες δηλώσεις του Χρήστου Θηβαίου, για την Φωτεινή Δάρρα και την αγωγή των 500.000 ευρώ στον Λιάγκα αλλά και για άλλους, προτρέποντας μάλιστα να δοθεί το Ηρώδειο στην Πάολα...

Ολόκληρη η ανάρτηση της Φωτεινής Ψυχίδου:

«H ΤΕΧΝΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ῾ΕΝ῾ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘEI

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου κατηγορείται για οικονομικό σκάνδαλο...

Ο Διονύσης Τσακνής γίνεται πρόεδρος της ΕΡΤ.... (??????)

Ο Χρηστος Θηβαιος μας πληροφορεί οτι "η σημερινή νεολαία θα μπορουσε να δουλεψει αλλα δεν το κανει απο επιλογη επειδη της αρεσει να τεμπελιαζει"...Προηγήθηκε η ιστορική ατάκα "Σίγουρα, μία πενταμελής οικογένεια μπορεί να φάει πέντε παξιμάδια, τρεις ελιές και μία ντομάτα»

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας με τον Γιάννη Κοτσιρα προωθούν "νέα ταλεντα" με αυτοκρατορικά χρυσοβουλα....
Σε αυτό προηγήθηκε ο Μπάμπης Στόκας που διασκεδαζει εν μεσω γαρουφάλλων στα μπουζούκια που κάποτε καταδίκαζε, παρεα με εκείνους που αποκαλούσε "διασκεδαστες" και όχι "καλλιτέχνες" ενώ παράλληλα ετοιμάζει δίσκο με άσματα του Γιωργου Σαμπάνη.

Ο Θανος Μικρούτσικος πρωην υπουργος πολιτισμού επι ΠΑΣΟΚ σήμερα δηλώνει πιο "Μαρξιστης" απο ποτέ...

Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου και η Φωτεινη Δάρρα επειδή η ομάδα του «Πρωινού» αποκάλεσαν τη μεν «αγριογκόμενα», και τον δε οτι αδυνάτισε επειδή τραβηξε "μανίκι".απαντούν με αγωγή άνω του μισού εκατομμυρίου για "ηθική βλάβη῾῾.

Κάντε μας τη χάρη κύριοι και δώστε το Ηρωδειο στη Παολα.... αφού ετσι κι αλλιως της Π@@@@@@Σ ΓΙΝΕΤΑΙ...».





E-Radio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου