Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Ο πατέρας της Μελίνας λύνει τη σιωπή του. Τι έγινε πριν το μοιραίο τέλος ...

Συγκλονιστική η μαρτυρία του χαροκαμένου πατέρα που έχασε ξαφνικά το υγείες παιδί του - Με αξιοθαύμαστη αξιοπρέπεια δε κατηγορεί κανέναν αλλά ζητάει να μάθει τη συνέβη στο αγγελούδι του.

"Μαζεύοντας τα κομμάτια του" ο χαροκαμένος πατέρας της 4χρονης Μελίνας που "έσβησε" σε  επέμβαση ρουτίνας στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, λύνει τη σιωπή του και μιλάει για όλα όσα έγιναν την τραγική ημέρα...

Ο κ. Παρασχάκης έδειξε τεράστιο ψυχικό σθένος και ξεκαθάρισε πως δε κατηγορεί κανένα γιατρό , αλλά ζητάει να μάθει τι συνέβη στο παιδί του.

"Η  κόρη μου εχει φύγει, δε θα τη ξαναπιάσω στην αγκαλιά μου. Έχει διαταραχθει η οικογενειακή μας  γαλήνη. Ειμαστε σε τραγική κατάσταση", αναφέρει ο πατέρας και εξηγεί πως ο μόνος λόγος που βγαίνει στη τηλεόραση είναι για να μη συμβεί ποτέ κάτι ανάλογο σε άλλο παιδι.

"Σέβομαι το ιατρικό προσωπικό, απο τον πιο μικρό οδοντίατρο ως τον πιο μεγαλο γιατρό και καταλαβαίνω πως παλεύουν με όλες αυτές τις ελλείψεις. Πήγα τη Μελινα στο νοσοκομείο χωρις καμία επιφύλαξη" ανέφερε και συνέχισε:

"Πήγα το παιδί χωρις καθυστέρηση. Ο γιατρός με ρώτησε πότε θέλω να εγχειριστει - τωρα ή αργοτερα. Επειδή αφορούσε το παιδί, είπα να το κάνουμε όσο  γ'ινεται γρηγορότερα." τόνισε μιλώντας στο κανάλι "Ε" .

Μετά απο επανειλημμένες προσπάθειες ο πατέρας κατάφερε να "κλείσει" την επέμβαση για τα τέλη Οκτωβρίου.  Μετά προσπαθώντας να συζητήσει τις λεπτομέρειες για την προετοιμασία δεν κατάφερε να επικοινωνήσει και τελικά συνάντησε το γιατρό στο διάδρομο και του ειπε να γινει στα τέλη Νοεμβρίου.

Δεν τον πήραν τηλέφωνο απο την κλινική ποτέ και αυτός συνέχισε να προσπαθεί να επικοινωνήσει με κάποιον.

Τελικά, ο γιατρός του όρισε ημερομηνία την 28η Δεκεμβρίου -"δυστυχώς"- όπως  ειπε ο πατέρας.

"Η μικρή εκανε αιματολογικό έλεγχο και 2η φορα , γιατι ειχε παρέλθει 1,5 μήνας  και  γιατρός πολυ σωστά είχε γράψει εξετάσεις για αλλεργίες , δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με το παιδί , ήταν και ζωηρό. Την προηγουμενη μερα εξετάστηκε απο παιδίατρο, ο,τι μου είπαν το καναμε με θρησκευτική ευλάβεια.Μπηκε στις 8 το πρωί στο χειρουργείο , δε πήγα με το ρολόι ή το όπλο στο χέρι.

Η ώρα πήγε 10.30 και εγώ ανησύχησα αλλά έλεγαν ότι κάτι εχε γίνει μην αγχώνεσαι. Περίμενα στωικά για την πρώτη ενημέρωση.

Βγαίνει ο χειρουργός με ενα άλλο γιατρό και μου είπε ότι το παιδί χειρουργήθηκε και κράτησε 15 λεπτά και κατα τη διαρκεια της ανάνηψης παρουσίασε δύσπνοια - βροχοσπασμό. Ρώτησα κινδυνεύει η ζωη του παιδού μου ,αυτή τη στιγμή και είπε όχι αυτή τη στιγμή δε κινδυνεύει, αλλα για την ασφαλειά  του θα μεταφερθει στη ΜΕΘ παίδων ΠΑΓΝΗ"

"Εγώ και η γυναίκα μου μπήκαμε στο χειρουργείο, προς τιμήν τους έτρεχαν οι γιατροί. Το παιδί έκανε ανακοπή 3 φορές και εγώ έμαθα από την τηλεόραση ότι ξύπνησε πριν λήξει το χειρουργείο.", περιγράφει ο κ. Παρασχάκης.

"Φοβάμαι οτι δε θα μάθω την αληθεια", καταλήγει μιλώντας στο "Ε" και περιμένει να πέσει "φως" στην υπόθεση εν αναμονή των ιστολογικών.



cretalive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου