Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Δριμεία κριτική του Λάζου Κουζιάκη στην κα Φάνη Φτάκα

«Δεν συμφωνούμε με τα άρματα της αποκριάς της Κοζάνης σαν φανός»
είπε ο Λάζος Κουζιάκης στο ραδιοΛόγος και το Λύσανδρο Ρήγα.
«Θέλοντας να συνεχίσουμε την οπτική εμφάνιση των ανθρώπων της παλιάς Κοζάνης καταλήξαμε στην κατασκευή στολών .Τιμούμε τους προγόνους μας με αυτές» συνέχισε ο κ.Κουζιάκης με την κα Φάνη Φτάκα να επιμένει για συγκεκριμένη θεματολογία άρματος στην παρέλαση .
«Δεν κάναμε διάλογο. Μας ανακοίνωσε το πρόγραμμα η κα Φάνη Φτάκα και όλοι αντέδρασαν , ειδικά οι πολιτιστικοί σύλλογοι». Κατά ομάδες θα εμφανιστούν τα χορευτικά του Τσιαρτσιαμπά, τα ποντιακά, τα γρεβενιώτικα με τα βοϊώτικα, κ.ο.κ. «Φανταστείτε τι μπάχαλο θα επικρατήσει με κάθε μουσική .Είναι δυνατό 5 χορευτικά συγκροτήματα να εμφανιστούν συγχρόνως;»

«Εμείς κλείσαμε τους φούρνους και το κρασί. Μας είπε η κα Φτάκα. Εγώ είμαι το κράτος. Αυτή είναι η συμπεριφορά .Ο δήμαρχος είναι σύμφωνος με αυτή την πρακτική; Δεν πιστεύω ότι έχει τη συναίνεση του δημάρχου, ο οποίος θα πάρει την ευθύνη της διοργάνωσης».
«Που θα πάνε τα υπόλοιπα 100.000 ευρώ;» αν αφαιρέσουμε τα 45.000 ευρώ των φανών; Θα πληρώσουμε τον καλλιτέχνη από την Πάτρα για τα άρματα; Θα πληρώσουμε την παραμονή δημοσιογράφων μεγάλων πανελλαδικών ΜΜΕ; Θα πληρώσουμε τα ξένα συγκροτήματα που θα έρθουν; Ή την έκδοση του τουριστικού οδηγού; Δηλαδή θα πάρει λεφτά του δήμου για να βγάλει οδηγό;»
Αυτή ήταν η δριμεία κριτική του Λάζου Κουζιάκη στην κα Φάνη Φτάκα μετά τις χαρακτηρισμένες από την ίδια καινοτομίες της και το αποφασίζω και διατάζω.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου