Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Πτολεμαΐδα: Συνελήφθη 45χρονος υπάλληλος του Δήμου Εορδαίας για ασέλγεια σε 10χρονο αγόρι

Στα κρατητήρια του τμήματος ασφαλείας Πτολεμαιδας κρατείται από χθες το βράδυ ένας 45χρονος άνδρας αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της αποπλάνησης ανηλίκου. Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή του η οποία και εξελίχθηκε σε σύλληψη μετά από την καταγγελία ενός γονέα πατέρα ενός ανηλίκου παιδιού και μάλιστα ενός μικρού αγοριού, από την Πτολεμαιδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας προχώρησε σε ασελγείς πράξεις προς το παιδί το οποίο και τις είπε στους γονείς του οι οποίοι και κατήγγειλαν το τρομακτικό περιστατικό. Από το ρεπορτάζ προκύπτει οτι ο 45χρονος ήταν γνωστός της οικογένειας και απολάμβανε την οικειότητα της γνωριμίας του με το παιδί. Η προανάκριση με την έρευνα των αστυνομικών μόλις έχει ξεκινήσει οι οποίοι  και ψάχνουν το ενδεχόμενο η συγκεκριμένη καταγγελία να μην είναι το μοναδικό περιστατικό που εμπλέκεται ο 45χρονος.

Νεότερο:

Στον εισαγγελέα Κοζάνης αναμένεται να οδηγηθεί σε λίγο ο σαρανταπεντάχρονος φερόμενος ως δράστης κατηγορούμενος για αποπλάνηση και ασελγείς πράξεις κατά ανηλίκου και πιο συγκεκριμένα ενός 10χρόνου αγοριού. Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι ο 45χρονος είναι εργαζόμενος του δήμου Εορδαίας ως εργάτης στο τμήμα πρασίνου και ήταν γνωστός της οικογένειας του ανηλίκου παιδιού. Φέρεται πάντως να έχει ομολογήσει τις πράξεις του και μάλιστα είπε στους αστυνομικούς οτι το έχει ξανακάνει και κατά το παρελθόν πριν από χρόνια. Η οικογένεια των ΡΟΜΑ του ανηλίκου παιδιού (κοντά στο καταυλισμό των οποίων ο 45χρονος είχε αγρόκτημα) κατήγγειλε το περιστατικό και ζήτησε τη δίωξη του 45χρονου.

Αστυνομικές πηγές μας τόνισαν ότι αναμένεται να δοθεί χρόνος 48ωρων στον κατηγορούμενο προκειμένου να ετοιμάσει την απολογία του. Δεδομένη πάντως θεωρείται η κράτησή του καθώς δείχνει άκρως σοβαρή η υπόθεση.


Ρεπορτάζ από το eordaia.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου