Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Ο σύζυγος και τα παιδιά της 57χρονης ήταν στο σαλόνι όταν εξερράγη η χύτρα

Ασύλληπτη η τραγωδία που συνέβη στο Πέραμα, με το θάνατο μιας 57χρονης γυναίκας… εξαιτίας μιας χύτρας!
Η χύτρα - πιθανόν από μη αποσυμπίεση – εξερράγη μπροστά  στην άτυχη γυναίκα, με αποτέλεσμα το καπάκι να εκσφενδονιστεί με ασύλληπτη ταχύτητα και να την χτυπήσει θανάσιμα στο πρόσωπο και το λαιμό.

Ήταν 09.15 το πρωί της Τρίτης, όταν ακούστηκε ένας εκκωφαντικός θόρυβος, από το σπίτι που βρίσκεται στην οδό Σαπφούς στο Πέραμα. Η 57χρονη ήταν μητέρα τριών παιδιών. Εκείνη την ώρα βρίσκονταν στο σπίτι ο σύζυγος και τα δυο της παιδιά. Σημειώνεται ότι η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή που προκλήθηκε κοίλωμα βάθους 10 εκατοστών στην ηλεκτρική κουζίνα!

«Ακούσαμε μια δυνατή έκρηξη και τρέξαμε να δούμε τι είναι. Ακούστηκε σε όλη τη γειτονιά ο θόρυβος. Φώναζαν τα παιδιά της, ο άντρας της… γινόταν χαμός» αναφέρει γείτονας.

«Ακούστηκε μια έκρηξη, μέσα στο σπίτι ήταν ο άντρας της και τα 2 από τα 3 της παιδιά. Ακούσαμε φωνές, δεν είχαμε καταλάβει στην αρχή τι είχε γίνει, μαζεύτηκαν συγγενείς, γιατί στην πολυκατοικία μένουν οι αδελφές της» εξήγησε ένοικος της πολυκατοικίας.

Αναζητούνται στοιχεία προκειμένου να αποσαφηνιστεί αν υπήρχε κατασκευαστικό λάθος ή αν η γυναίκα βιάστηκε να την ανοίξει πριν εκτονωθεί η πίεση. Οι πληροφορίες αναφέρουν πάντως ότι η χύτρα ήταν παλαιού τύπου.


madata

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου