Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2016

Πάνος Καλλίτσης: Νέα τροπή στην απόπειρα δολοφονίας του

Ο  Πάνος Καλλίτσης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλευόταν μετά την αποπειρα και τους πυροβλισμούς που δέχτηκε από αγνώστους στην πυλωτή του σπιτιού του. Ο 40χρονος κομμωτής δέχθηκε τρείς σφαίρες στον θώρακα

Σύμφωνα με πληροφορίες από την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, ο κομμωτής και make up artist, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο, είτε σε ιδιωτική κλινική, είτε σπίτι του, είτε σε κάποιο φιλικό σπίτι.Η γυναίκα του από νωρίς το πρωί της Δευτέρας ήταν στο πλάι του και ανέφερε σ «Ο Πάνος είναι καλά».

Σύμφωνα με πληροφορίες και από όσα προκύπτουν από την κατάθεση του διάσημου κομμωτή ο οποίος είναι εκτός κινδύνου αλλά βαριά τραυματισμένος, οι δράστες της επίθεσης ήθελαν να τον κρατήσουν όμηρο!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δράστες είχαν σχεδιάσει όχι μόνο να πάρουν από τον Πάνο Καλλίτση έναν χαρτοφύλακα με 4.000 ευρώ που είχε πάνω του αλλά και να πάρουν εκείνον αλλά και την γυναίκα του ομήρους, να τους ανεβάσουν στο σπίτι και να το αδειάσουν με την ησυχία τους. Το σχέδιό τους όμως απέτυχε.

Την στιγμή που τους έστησαν την ενέδρα ο Πάνος Καλλίτσης κλείδωσε τις πόρτες του αυτοκινήτου και προσπάθησε να βάλιε όπισθεν για να τους ξεφύγει.

Όμως, εκείνοι πυροβόλησαν εναντίον του τραυματίζοντάς τον. Όταν το αυτοκίνητο σταμάτησε η σύζυγός του βγήκε έξω και τους είπε «Μην πυροβολείτε άλλο! Θα σας δώσουμε ό,τι έχουμε!»

Η κατάθεση του Καλλίτση

Κατάθεση επί τέσσερις ώρες έδωσε το βράδυ της Κυριακής ο Πάνος Καλλίτσης, μία ημέρα μετά την επίθεση δύο αγνώστων, την ώρα που έμπαινε στο γκαράζ του σπιτιού του με τη σύζυγό του, Έλενα Χριστοπούλου.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Με το Καλημέρα», ο κομμωτής και make up artist είπε στους αστυνομικούς ότι επέστρεφε από το κομμωτήριο στο Παλαιό Ψυχικό στο σπίτι του στο Λυκαβηττό και στόχο είχε να κατευθυνθούν μαζί με τη σύζυγό του στη μητέρα του στο Λουτράκι για να μείνουν την Κυριακή.

Ήταν γενικότερα υποψιασμένος από όλα όσα συμβαίνουν και γι’ αυτό το λόγο πάντα άνοιγε την πόρτα του γκαράζ ως τη μέση – ίσα ίσα για να περνά το αυτοκίνητό του. Έτσι συνέβη και το βράδυ του Σαββάτου, όπως τόνισε στους αστυνομικούς. Αφού άνοιξε την πόρτα μέχρι τη μέση και δεν είδε κανέναν, μπήκε με τη σύζυγό του μέσα. Σε εκείνο το σημείο, οι δύο άγνωστοι εκμεταλλευόμενοι το ελάχιστο περιθώριο της ανοιχτής πόρτας, κατάφεραν και σύρθηκαν από κάτω.

Αμέσως, ο Πάνος Καλλίτσης κλείδωσε τις πόρτες του αυτοκινήτου του, ενώ οι δράστες του έλεγαν να βγει έξω. Ο ίδιος αρνήθηκε, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν να πυροβολούν από την πλευρά της Έλενας Χριστοπούλου, η οποία τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι. Τότε, ο Πάνος Καλλίτσης βγήκε έξω και οι δράστες του έδωσαν εντολή να γονατίσει.

Η σύζυγος του Πάνου Καλλίτση

Τότε και πάλι αρνήθηκε λέγοντας «Τι λέτε; Δεν το έχω κάνει ποτέ αυτό!». Οι δράστες τότε άνοιξαν την πόρτα και έπιασαν τη γυναίκα του. Ο Πάνος Καλλίτσης επιτέθηκε εναντίον τους με τα χέρια του για να την προστατεύσει, παρόλο που είχε δει ότι ο ένας κρατούσε ακόμα και σχοινί στα χέρια του. Πιθανότατα είχαν σκοπό να τους δέσουν.

Έτσι, τραυματίστηκε με την πρώτη σφαίρα στο θώρακα. Ο make up artist, έπεσε κάτω και οι κακοποιοί του ζήτησαν τον χαρτοφύλακα ενώ η πόρτα είχε ήδη κλείσει. Η γυναίκα του φώναζε και ο Πάνος Καλλίτσης έξυπνα σκέφτηκε να πατήσει το κουμπί για να ανοίξει πάλι η πόρτα του γκαράζ. Η γυναίκα του βγαίνει έξω και φωνάζει «Βοήθεια».

Τότε οι δράστες, τον πυροβολούν δύο φορές στα πόδια και τρέπονται σε φυγή χωρίς να πάρουν τον χαρτοφύλακα.

Να σημειωθεί ότι όπως ανέφερε ο make up artist, υπήρχε και τρίτος δράστης που φυλούσε τσίλιες έξω από το γκαράζ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου