Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Πως εξελίσσεται η υγεία των δύο κοριτσιών που συνόδευαν τον Παντελίδη

Η θλίψη για τον αδόκητο χαμό του Παντελή Παντελίδη, εξακολουθεί να αποτελεί σημείο αναφοράς για τις δεκάδες χιλιάδες των φανατικών θαυμαστών του, τη στιγμή που τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι τον θάνατο του νεαρού τραγουδιστή προκάλεσε ένας πάσσαλος που τον τραυμάτισε θανάσιμα στο κεφάλι.

Εχθές  χειρουργήθηκε - προκειμένου να αποκατασταθούν τα τραύματα που έφερε στο χέρι και τον ώμο-η 20χρονη Φρόσω Κυριάκου που σύμφωνα με την κατάθεση που έδωσε στην αστυνομία βρισκόταν στη θέση της συνοδηγού στο μοιραίο όχημα. Σύμφωνα με την ενημέρωση των θεράποντων ιατρών της στον «Ευαγγελισμό», η επέμβαση ολοκληρώθηκε με επιτυχία κι εφόσον η μετεγχειρητική της κατάσταση είναι ομαλή, όπως αναμένεται, τις επόμενες μέρες θα λάβει εξιτήριο.

Την ίδια στιγμή, κρίσιμη αλλά σταθερή παραμένει η κατάσταση της 30χρονης Μίνας Αρναούτη, η οποία βρισκόταν στο πίσω κάθισμα, ακριβώς πίσω από τον Παντελή Παντελίδη.

Η 30χρονη, που υποβλήθηκε την περασμένη Πέμπτη σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση, νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ίδιου νοσοκομείου και σήμερα διανύει το τρίτο κρίσιμο 24ωρο, που θα καθορίσει την πορεία της υγείας της.

Το κιγκλίδωμα που πήρε τη ζωή του Παντελή

Πολλά τραύματα υπέστη ο νεαρός τραγουδιστής, όμως ένα ήταν το θανατηφόρο, αυτό που του προκάλεσε ένας συμπαγής πάσσαλος από χάλυβα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ο Παντελίδης ζούσε καθ’όλη τη διάρκεια της πορείας του οχήματος, η οποία του προκάλεσε βαριές κακώσεις, κατάγματα και θλαστικά τραύματα, τα οποία ήταν σοβαρά αλλά όχι θανατηφόρα. Την ώρα της ανατροπής του τζιπ, πέρασε από την οροφή του οχήματος και από το πλαϊνό τζάμι του το μεταλλικό στήριγμα των κιγκλιδωμάτων δίνοντάς του το θανατηφόρο χτύπημα.

Ο θάνατος του 32χρονου ήταν ακαριαίος, ενώ το ίδιο αντικείμενο προκάλεσε σοβαρά τραύματα στα χέρια και στα πόδια και στην 30χρονη κοπέλα που καθόταν στο πίσω κάθισμα. Η Μ.Α. νοσηλεύεται ακόμα.

Παράλληλες έρευνες διενεργούν οι πραγματογνώμονες της ΕΛ.ΑΣ., με τα πρώτα αποτελέσματα για την ταχύτητα που είχε αναπτύξει το τζιπ, να αναμένονται μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα. Αυτό που θα καθυστερήσει είναι τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Η οικογένεια από την πλευρά της έχει ορίσει τεχνικούς συμβούλους, οι οποίοι επίσης θα εξετάσουν τις συνθήκες του δυστυχήματος, στην περίπτωση που το επιτρέψει ο Εισαγγελέας. Σε κάθε περίπτωση, εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, όπως η βλάβη στα φρένα ή το γκάζι, ακόμα και το ενδεχόμενο δολιοφθοράς.

Το επικρατέστερο σενάριο, όμως, είναι ο οδηγός να έχασε τον έλεγχο του οχήματος στην επικίνδυνη και απότομη στροφή που οδηγεί στη Βουλιαγμένης με αποτέλεσμα το όχημα να φύγει με δύναμη εκτός δρόμου.

Να σημειωθεί ότι, ο νεαρός τραγουδιστής συνήθως οδηγούσε σπορ και χαμηλά αυτοκίνητα, με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων και είχε οδηγήσει το τζιπ, που ήταν αυτόματο δύο – τρεις φορές.



antenna

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου