Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2016

Υπόθεση Άννυ: Σε ψυχική ηρεμία ότι έκανε - Καταπέλτης το βούλευμα για τον πατέρα

Καταπέλτης το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών της Αθήνας για τον 27χρονο πατέρα που τεμάχισε και εξαφάνισε το πτώμα της κόρης του της  4χρονης Άννυ, παραμονές του Πάσχα του 2015.

“ευρισκόμενος σε ήρεμη ψυχική κατάσταση σκότωσε την Άννυ με τρόπο που δεν κατέστη δυνατό να διακριβωθεί, καθώς εν συνεχεία με τις ειδεχθείς ενέργειες του τεμαχισμού με μαχαίρι, του βρασίματος και της απόρριψης, εξαφάνισε το σώμα της με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εκτιμηθεί από τον ιατροδικαστή το πως αρχικά προκάλεσε τον θάνατό της”.

Είναι ενδεικτική η αναφορά στο βούλευμα: “Χαρακτηριστική της προσωπικότητάς του και της έλλειψης μεταμέλειας για τις αποτρόπαιες πράξεις του είναι και η πέρα από κάθε λογική προκλητική απάντηση που έδωσε στον ψυχίατρο ότι η ανήλικη ίσως πέθανε λόγω στεναχώριας που δεν ήταν με τον παππού και τη γιαγιά στη Βουλγαρία”.

Σοκάρει μάλιστα η μαρτυρία για το τι περνούσε στα χέρια του πατέρα της η μικρή που περιέγραφε στους παππούδες της πως ο πατέρας της ήταν σε καλή κατάσταση μόνο όταν έλλειπε από το σπίτι και πως είχε νεύρα όταν ήταν μαζί της.

Δέκα μήνες μετά την προφυλάκισή του ο Στανισλάβ Μπακαρτζίεβ (γνωστός ως Σάββας) εμφανίζεται στο βούλευμα ως κτήνος και παραπέμπεται στο εδώλιο για ένα από τα ειδεχθέστερα εγκλήματα στα ελληνικά δικαστικά χρονικά.

Αν και αρνείται ότι σκότωσε την Άννυ η ομολογία που έδωσε στις Αρχές με φρικιαστικές περιγραφές για τον τεμαχισμό, οι καταθέσεις, οι ψυχιατρικές πραγματογνωμοσύνες και το μωσαϊκό αίματος στο υπόγειο διαμέρισμα της Μιχαήλ Βόδα αποτέλεσαν μονόδρομο για να κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία, περιύβριση νεκρού και άλλο αδικήματα, σύμφωνα με την Espresso.
cretedoc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου