Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Προσφορά απάτη: Δήθεν "στήριξη" προσέφερε αφιλοκερδώς συντοπίτης μας σε οικογένειες που έχουν ανάγκη, αλλά ο σκοπός ήταν άλλος...

Δεν έχει όρια το θράσος κάποιων, που εκμεταλλευόμενοι  την ανεργία, αδυναμία, ανάγκη ή και  ανέχεια των συμπολιτών μας  τολμούν και προκαλούν δημοσίως .
 Ο συγκεκριμένος προέβει σε "αγγελία" κατά την οποία επιθυμουσε να βοηθήσει συνανθρώπους με υλικά αγαθά .

Δείτε το δελτίο που δημοσιεύτηκε στα media:

"Συμπολίτης μας από την ευρύτερη περιοχή της Κοζάνης, ο οποίος θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του, ο ίδιος επιθυμεί να βοηθήσει οικογένειες που είναι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, μονογονεϊκές και όχι μόνο, με την υλική του υποστήριξη (ρούχα, τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης κ.α.).
Αν γνωρίζεται οικογένειες που έχουν πραγματική ανάγκη στήριξης από έναν συντοπίτη μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο 6984360674, κος Παναγιώτης, όσο το δυνατόν πιο σύντομα, μιας και ίδιος μας δήλωσε πως θα φύγει στο εξωτερικό άμεσα."

Διατηρούμε το δελτίο όπως ακριβώς απεστάλει

Εφιστούμε την προσοχή των πολιτών διότι πρόκειται περί απάτης.

4 σχόλια:

  1. παρακαλω το σαιτ να ελεγξει και να το αναφερει στα υπ οψιν των αρχων διοτι ο κυριος αυτος δεν ειναι ο πλουσιος που παριστανεται αλλα ψαχνει για παπαδια . το θεμα ειναι σοβαρο για να μην πεσουν στα διχτυα ανηποψιαστες γυναικες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κυρία έχει απόλυτο δίκιο,ο αριθμός καλεί και παρενοχλεί επαναλαμβανόμενα!Ιδιαίτερα οι γυναίκες να τον αποφύγουν πάση θυσία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έρχομαι να συμφωνήσω με τους υπόλοιπους και να πω την ιστορία μου. Ο τύπος που σε μένα συστήθηκε ως Βαγγέλης, είναι τρελά επικίνδυνος. Με πήρε τηλέφωνο χθες και σαν χαζή κι εγώ ( όντας απελπισμένη για δουλειά- 1 χρόνο άνεργη) μου ζήτησε να βάλω αγγελία για να βρει κι άλλες κοπέλες, λέγοντας μου πως εγώ θα έχω άμεση πρόσληψη την Τετάρτη. Το έκανα κι εγώ σαν χαζή όπως προείπα. Του έστειλα 5 ονόματα και τηλέφωνα από τα βιογραφικά που μου έστειλαν οι κοπέλες. Στη συνέχεια ενημερώθηκα από μια φίλη ότι τον είχε πάρει τηλέφωνο και της ζήτησε να βγουν να την κεράσει σε ένα πανάκριβο εστιατόριο να μιλήσουν για δουλειά. Μετά μου έστειλε η φίλη και άλλες αγγελίες με τα ίδια πράγματα από άλλα mail και εκεί τον πήρα τηλέφωνο και του είπα ότι κάτι δεν πάει καλά και μου το έκλεισε. Ενημέρωσα τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και μου είπαν ότι γνωρίζουν την υπόθεση αλλά δε μπορούν για την ώρα να κάνουν κάτι γιατί δεν έχει κάνει κάτι ποινικό. Από κει και πέρα αν μαζευτούν κι άλλες καταγγελίες θα δείξει. Κάποιος πρέπει να σταματήσει τον τύπο. Ποιος ξέρει τι θα κάνει αν βγει ραντεβού με κάποια. Εμένα με ξαναπήρε αργά και αφού τον αποκάλεσα απατεώνα με αποκάλεσε που____κι!!
    Εγώ είμαι μέσα σε ότι και να αποφασίσετε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΛΛΟ ΠΡΟΦΙΛ... https://www.facebook.com/profile.php?id=100037587684206

    ΑπάντησηΔιαγραφή