Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

17-19 Ιουνίου στο Κλειστό της Λευκόβρυσης το 1ο τουρνουά του World League 2016 στο Βόλεϊ

ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΡΙΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ

Ένα μεγάλο αθλητικό τουρνουά θα φιλοξενήσει η πόλη της Κοζάνης το τριήμερο 17-19 Ιουνίου στο Κλειστό Γυμναστήριο της Λευκόβρυσης, όπου θα αγωνιστούν παγκόσμιας κλάσης αθλητές στο βόλεϊ, για τις ανάγκες της πρώτης φάσης του 1ου τουρνουά του World League 2016.

Επειδή, ωστόσο, στο Κλειστό Γυμναστήριο της Λευκόβρυσης αυτή τη στιγμή φιλοξενούνται περί τους 190 πρόσφυγες Συριακής καταγωγής, αναζητάτε νέος χώρος φιλοξενίας τους, εκτός Κοζάνης. Σε συνεννόηση πάντα με τις αρχές, οι πρόσφυγες όπως λένε οι πληροφορίες θα πρέπει λογικά να αποχωρήσουν από το χώρο μέχρι τα μέσα του Απριλίου, ώστε να ξεκινήσουν οι προετοιμασίες διοργάνωσης του μεγάλου αυτού αθλητικού τουρνουά. Να σημειωθεί πως οι πρόσφυγες που αναχώρησαν την περασμένη Πέμπτη από τη Λευκόβρυση, φιλοξενούνται προσωρινά στον Κατσικά Ιωαννίνων.


Πρόγραμμα αγώνων:

1η εβδομάδα (17-19 Ιουνίου)
Ελλάδα, Καζακστάν, Κινεζική Ταϊπέι, Πουέρτο Ρίκο
Σλοβενία, Τυνησία, Βενεζουέλα, Κατάρ
Μεξικό, Ισπανία, Μαυροβούνιο, Γερμανία

Το 1ο τουρνουά θα φιλοξενηθεί στην Κοζάνη, ενώ η έδρα του 2ου τουρνουά θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες από την ΕΟΠΕ, όπως γράφει το http://www.sport24.gr.
Υπενθυμίζουμε ότι φέτος στο World League θα συμμετάσχουν συνολικά 36 ομάδες, ενώ οι 12 ομάδες του 3ου γκρουπ (στο οποίο μετέχει κι η Ελλάδα) θα αγωνιστούν σε δύο τριήμερα τουρνουά με διαφορετικές συνθέσεις, αλλά θα υπάρχει μια συνολική βαθμολογία και των 12 ομάδων.
Οι τρεις πρώτοι της βαθμολογίας καθώς και η διοργανώτρια της τελικής φάσης Γερμανία θα προκριθούν στο φάιναλ φορ που θα φιλοξενηθεί στην ‘Fraport Arena’ της Φρανκφούρτης το διάστημα 2-3 Ιουλίου.





prlogos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου