Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Τροχαίο Παντελίδη: ''Ό,τι έχει λεχθεί γύρω από το τροχαίο είναι εικασίες''

Ότι έχει λεχθεί και έχει γραφτεί γύρω από το τροχαίο δυστύχημα του τραγουδιστή είναι εικασίες», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αναστάσιος Δέδες ο ιδιωτικός πραγματογνώμονας της οικογένειας Παντελίδη που ανέλαβε να δώσει τη δική του βοήθεια γύρω από το δυστύχημα του ταλαντούχου τραγουδιστή.

Ο κ. Δέδες μιλώντας στο protothema.gr τόνισε πως δεν υπάρχει καμία εξέλιξη σχετικά με το τροχαίο δυστύχημα καθώς πραγματοποιείται ακόμα έρευνα από τους πραγματογνώμονες της τροχαίας Ελληνικού.

«Δεν έχω καμία εξέλιξη για το ατύχημα. Εξετάζω τον τόπο αυτή την στιγμή για να δω το σημείο και τίποτα παραπάνω. Να δω το σημείο από πλευράς τεχνικών χαρακτηριστικών. Με το αυτοκίνητο δεν έχουν ολοκληρώσει ούτε οι πραγματογνώμονες που έχει διορίσει η τροχαία Ελληνικού. Κανένας δεν έχει ολοκληρώσει. Πρέπει να ανακτηθούν στοιχεία από τον εγκέφαλο του αυτοκινήτου και να βγει μια συνολική εικόνα, για το συγκεκριμένο όχημα» είπε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, έχει εντολή από την οικογένεια να εξετάσει τα πάντα γύρω από το τροχαίο προκείμενου να ελεγχθούν όλες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε.

«Με απασχολεί το τεχνικό κομμάτι και τίποτα παραπάνω. Δηλαδή ο περιβάλλοντας χώρος, ο τόπος του ατυχήματος κτλ. Από το οποίο θα μπορώ να βγάλω ορισμένα συμπεράσματα σχετικά με τον τρόπο εκτροπής του οχήματος. Όλα αυτά που λέγονται για αφρενάριστο όχημα, για ύπνους κτλ είναι για μένα αβάσιμα και ατεκμηρίωτα. Δεν υπάρχει καμία τεκμηρίωση, μόνο και μόνο για να καταλάβετε ότι, όταν σε ένα αυτοκίνητο υπάρχουν ABS δεν καταρρίπτει στο οδόστρωμα  ίχνη τροχοπέδησης, κατά συνέπεια πως ο άλλος λέει ότι το όχημα έφυγε αφρενάριστο; Όλα αυτά θα βγουν μετά από μελέτες και στοιχεία τα οποία υπάρχουν. Γίνεται από εμένα μια προκαταρκτική έρευνα σχετικά με τα θέματα τα οποία αφορούν τον συγκεκριμένο τόπο του ατυχήματος» υπογράμμισε με σαφήνεια ο ειδικός πραγματογνώμονας.


Ο χρόνος της έρευνας φαίνεται να είναι μεγάλος καθώς ο ίδιος εξετάζει εξονυχιστικά τον τόπο του δυστυχήματος ενώ οι πραγματογνώμονες της τροχαίας Ελληνικού δεν έχουν ακόμα ολοκληρώσει την έρευνα τους γύρω από το αυτοκίνητο.

«Όταν τελειώσουν οι πραγματογνώμονες και μπορέσω να δω το αυτοκίνητο και εγώ, από εκεί και έπειτα θα μπορέσω να κάνω την ολοκληρωμένη μελέτη μου την οποία θα καταθέσω στον εντολέα μου. Η ολοκλήρωση όλης της έρευνας εξαρτάται από τον χρόνο που θα δώσει η τροχαία από την στιγμή που θα απελευθερώσει το αυτοκίνητο και μπορέσω να το δω» είπε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου