Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Θρίλερ με τον οδηγό στην υπόθεση Παντελίδη: Ποιον «δείχνει» η αναφορά από τους πυροσβέστες

Κοινά σημεία και διαφορές περιλαμβάνουν οι εκτιμήσεις των πραγματογνωμόνων που ερεύνησαν πιθαμή προς πιθαμή το τζιπ στο οποίο βρήκε τραγικό θάνατο στις 18 Φεβρουαρίου ο Παντελής Παντελίδης.

Ενώ παραμένει αναπάντητο το ερώτημα ακόμα ποιος ήταν ο οδηγός η έκθεση των πυροσβεστών που απεγκλώβισαν τους τρεις επιβάτες, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η Espresso, αναφέρει ότι οδηγός ήταν ο 32χρονος.

Οι πυροσβέστες φαίνεται ότι είναι ξεκάθαροι στις καταθέσεις τους καθώς αναφέρουν ότι από τη θέση του οδηγού απεγκλώβισαν «άνδρα κανονικά ενδεδυμένο, φέροντα τραύματα, συνεπεία του σφοδρού δυστυχήματος». Οι αστυνομικοί βρίσκονται εν αναμονή των τοξικολογικών και κυρίως των εξετάσεων DNA, που θα δείξουν πού κάθονταν οι επιβάτες.

Ο Αναστάσιος Δέδες, πραγματογνώμονας της οικογένειας Παντελίδη, διαπίστωσε ότι το κάθισμα του οδηγού βρισκόταν εννιά εκατοστά πιο μπροστά από τη θέση του συνοδηγού, στοιχείο που συγκλίνει ότι οδηγός δεν ήταν ο Παντελής. Συμφωνεί όμως ότι οδηγός και συνοδηγός δεν φορούσαν ζώνες, ενώ δεν άνοιξαν και οι αερόσακοί τους.

Σύμφωνα με το δικηγόρο της οικογένειας της Μίνας Αρναούτη, Γιάννη Κωλέττη, οι δύο διορισμένοι τεχνικοί σύμβουλοι έλεγξαν το τζιπ και διαπίστωσαν ότι είχε αναπτύξει αυξημένη ταχύτητα πριν την πρόσκρουση.

Τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να περάσουν το κατώφλι της Τροχαίας οι γονείς του τραγουδιστή.




fimes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου