Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Ένα αξέχαστο πάρτι με τέσσερις djs το Σάββατο της Μεγάλης Αποκριάς

«Το πάρτι νεολαίας διοργανώνεται από το Τοπικό Συμβούλιο Νέων»

Το πάρτι νεολαίας θα γίνει το Σάββατο 12 Μαρτίου παρά τις περί του αντιθέτου αρχικές ενστάσεις, οι οποίες διασκεδάστηκαν από τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Κοζάνης.


Ο Χρήστος Παρχαρίδης μιλώντας στο ραδιοΛόγος και το Λύσανδρο Ρήγα ανέφερε ότι πρόκειται για το μεγαλύτερο πάρτι στην Κοζάνη και ένα από τα μεγαλύτερα στην Ελλάδα.
Εξήρε την πολύ καλή συνεργασία με το δήμο στα ηχητικά, τα φώτα, τα πυροτεχνήματα, τις extra αγορές με τη νέα ανακαινισμένη πλατεία να δίνει άλλη προοπτική στην εκδήλωση. «Από τις 10:15 θα δίνονται τα κεράσματα, η ηχητική κάλυψη είναι πολύ καλή, θα φαινόμαστε από παντού», ανέφερε ο Χρήστος Παρχαρίδης τονίζοντας ότι σε επίπεδο ετοιμότητας βρίσκονται ς συμβούλιο στην πιο πλεονεκτική θέση από ποτέ.
Από τη μεριά της η Δήμητρα Γκέσιου ανέφερε ότι «είχε γίνει μια κουβέντα να αλλάξει ο χώρος του πάρτι, αλλά το κυνηγήσαμε και καταφέραμε και πάλι να γίνει στην πρώην Εμπορική».
Τέσσερις djs, τρεις από τα καφέ-μπαρ των χορηγών του πάρτι και ο Πάνος Χαριτίδης θα επιλέξουν τα μουσικά ακούσματα με το Just Radio το ραδιοφωνικό σταθμό του ΤΕΙ να ανοίγει το πάρτι.
Σε ερώτηση για τους διοργανωτές του πάρτι ξεκαθαρίστηκε ότι: «Το πάρτι νεολαίας διοργανώνεται από το Τοπικό Συμβούλιο Νέων. Είχε γίνει κάποια κουβέντα να μπουν φοιτητές και σπουδαστές, αλλά δεν ήρθαν. Έχουμε παιδιά από λύκεια, τα οποία βοηθάνε» με το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων να αριθμεί 55 άτομα.

Από τις 10 το πρωί ως τις 10 το βράδυ λειτουργεί η νέα στέγη του Συμβουλίου Νεολαίας στα παλιά ΚΕΠ εδώ και δύο μέρες κι εκεί γίνονται και οι εγγραφές για τα sourd games, τα οποία επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις. «Ελπίζουμε να παραμείνουμε εκεί και μετά τις απόκριες» ανέφερε ο Χρήστος Παρχαρίδης τονίζοντας για μια ακόμη φορά τη βοήθεια από το δήμο Κοζάνης . «Είναι αδικία για τα παιδιά να μη δικαιώνονται για αυτή την προσπάθεια», ολοκλήρωσε με νόημα υποσχόμενος μια αξέχαστη βραδιά.


prlogos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου