Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

Πώς θα δείτε ποιοι απέρριψαν τα αιτήματα φιλίας στο Facebook

Είναι πιθανόν να έχετε κάνει κατά καιρούς διάφορα αιτήματα φιλίας μέσα από το δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο, το Facebook. Εάν κάποιος σας αποδεχτεί, τότε έρχεται αυτόματα ειδοποίηση στο προφίλ σας.

Αν όχι, ο πιο γνωστός τρόπος που ξέρουν οι περισσότεροι χρήστες για να δουν εάν έχει απορρίψει κάποιος το αίτημα φιλίας που έχουν στείλει ή αν είναι ακόμη σε αναμονή, είναι να επισκεφτούν το εν λόγω προφίλ. Αν μπορούν να στείλουν εκ νέου αίτημα τότε σημαίνει πως έχει απορριφθεί, ενώ αν εμφανίζεται η ένδειξη «Το αίτημα φιλίας στάλθηκε» σημαίνει ότι αυτό είναι ακόμη σε αναμονή.

Ωστόσο υπάρχει ένας ακόμη τρόπος, τον οποίο αρκετοί δεν γνωρίζουν, και με τη βοήθεια του μπορείτε να δείτε σε λίγα δευτερόλεπτα την εξέλιξη των αιτημάτων φιλίας που έχετε στείλει.

Τα βήματα που πρέπει να κάνετε είναι τα εξής:

Μπείτε στο Facebook από τον browser του υπολογιστή σας κι όχι από την εφαρμογή του κινητού.
Πατήστε πάνω στο κουμπί με τα αιτήματα φιλίας.
Επιλέξτε κάτω-κάτω το «Προβολή όλων».
Πατήστε την επιλογή «Δείτε τα απεσταλμένα αιτήματα».

Εκεί εκτός από τα αιτήματα που έχετε δεχθεί εσείς, εμφανίζονται και τα αιτήματα που έχετε κάνει σε άλλα άτομα. Αν κάποιος που έχετε στείλει αίτημα δεν εμφανιστεί σε αυτή τη λίστα, σημαίνει ότι έχει απορρίψει την ηλεκτρονική «φιλία» σας. Αν εμφανιστεί, σημαίνει είτε ότι δεν το έχει δει ακόμη, είτε ότι το έχει δει, αλλά δεν έχει αποφασίσει αν θα το εγκρίνει.

Από εκεί μπορείτε επίσης να αναιρέσετε κάποιο αίτημα από αυτά που έχετε στείλει πατώντας «ακύρωση αιτήματος» στο προφίλ που εσείς θέλετε.

Αν για παράδειγμα έχετε στείλει μια πρόταση φιλίας για πάνω από έναν χρόνο σε κάποιον (σε σημείο που είχατε ξεχάσει ότι το είχατε κάνει) τότε το πιθανότερο είναι ότι δεν θα σας αποδεχτεί, τουλάχιστον σύντομα, και μπορείτε να το ακυρώσετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου