Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Μίνα Αρνατούτη: Πότε έμαθε για τον θάνατο Παντελίδη και τι θυμάται

Όσο ο "πόλεμος" για τις αποζημιώσεις συνεχίζεται, η Μίνα Αρναούτη συνεχίζει να δίνει τη δική της μάχη για να ξεπεράσει τις βαριές σωματικές βλάβες που υπέστη, στο τροχαίο της 18ης Φερβουαρίου, όταν έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης. Μάλιστα, οι γιατροί αφήνουν ανοιχτό τον ενδεχόμενο να μην υπάρξει πλήρης αποκατάσταση.

Η 30χρονη, που βρισκόταν στο πίσω κάθισμα του τζιπ και παραμένει στην μονάδα αυξημένης φροντίδας του Ευαγγελισμού, πληροφορήθηκε μόλις πριν από δύο ημέρες τον θάνατο του γνωστού τραγουδιστή.

Όπως τόνισε ο δικηγόρος της, Γιάννης Κωλέτης, στην εμπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου στο “Epsilon”, η νεαρή γυναίκα στενοχωρήθηκε πάρα πολύ όταν έμαθε για τον άδικο χαμό του γνωστού τραγουδιστή.

Το σοκ από το τροχαίο είναι μεγάλο και η Μίνα Αρναούτη θυμάται το περιστατικό, πώς έγινε και ποιος οδηγούσε, αλλά οι γιατροί δεν της επιτρέπουν ακόμα να δώσει κατάθεση στην αστυνομία.

Σύμφωνα με τον κ. Κωλέτη, η 30χρονη θα υποβληθεί αύριο, Τετάρτη, σε χειρουργική επέμβαση στο πόδι, ενώ ήδη φέρει τραχειοστομία που την εμποδίζει να μιλήσει.



newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου