Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Έτοιμο πριν από το Πάσχα το νέο κτήριο του ΕΚΑΒ Κοζάνης! - Πότε θα λειτουργήσει

Έτοιμο μέχρι πριν από το Πάσχα θα είναι το κτήριο του ΕΚΑΒ στην Κοζάνη και θα λειτουργήσει άμεσα με την ολοκλήρωση των οικοδομικών εργασιών παρά το γεγονός ότι δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη ο ξενοδοχειακός και ο ηλεκτρολογικός εξοπλισμός.


Ο εξοπλισμός του κτηρίου θα πάρει ένα τρίμηνο τουλάχιστον για να ολοκληρωθεί, ενώ τα ηλεκτρικά θα είναι έτοιμα μέχρι και τέλος του χρόνου. Το δημοτικό συμβούλιο Κοζάνης ενέκρινε την παράταση προθεσμίας εκτέλεσης του έργου, τρίτη κατά σειρά, ενώ ο αρμόδιος αντιδήμαρχος τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κοζάνης Κων/νος Δεσποτίδης απάντησε σε σχετική ερώτηση του προέδρου του Εργασιακού Σωματείου ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας σε ποια φάση βρίσκεται η διαδικασία για το μηχανολογικό εξοπλισμό και το νέο κτήριο.

Αναλυτικά, ο κ. Δεσποτίδης ανέφερε πως το κτίριο θα είναι πιθανόν έτοιμο πριν το Πάσχα, μιας και αναμένονται δύο μηχανήματα προκειμένου το κτηριακό κομμάτι να ολοκληρωθεί άμεσα. O ξενοδοχειακός εξοπλισμός βρίσκεται στη φάση ολοκλήρωσης και προβλέπεται να εγκατασταθεί το επόμενο τρίμηνο. Ο υπόλοιπος εξοπλισμός που αφορά τα ηλεκτρονικά συστήματα εγκατάστασης λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος προβλέπεται πως θα ολοκληρωθεί  μέχρι τέλος του έτους. Ωστόσο σε συμφωνία με το ΕΚΑΒ μπορεί το κτίριο να λειτουργήσει άμεσα με τον υπάρχων εξοπλισμό, όπου θα μεταφερθεί προκειμένου να λειτουργήσει άμεσα το κτήριο.

Το νέο κτήριο του ΕΚΑΒ Κοζάνης θα είναι ένα σύγχρονο κτίριο με συνεργείο & πλυντήριο οχημάτων που καλύπτει τις λειτουργικές ανάγκες του ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας. Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου είναι στα 1.364.506 ευρώ .







ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου