Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

«Δράκος» Αμαρουσίου: Περιπτεράς στο Γαλάτσι ο δράστης, από τι πάσχει

Στον εισαγγελέα πρόκειται να οδηγηθεί σήμερα ο 30χρονος άνδρας-«δράκος», που κατηγορείται για επιθέσεις σε βάρος γυναικών στο Μαρούσι και συνελήφθη, λίγο μετά τις 6 το πρωί, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ.
Η αστυνομία αναζητούσε από προχθές τον «δράκο», για επιθέσεις σε πέντε γυναίκες, συνολικά.

Ο 30χρονος, που είναι Έλληνας και εργάζεται ως περιπτεράς, στο Γαλάτσι, τα ξημερώματα επιτέθηκε σε μια γυναίκα, στην οδό Αγράφων, στην περιοχή του Ολυμπιακού Σταδίου και προσπάθησε να τη φιμώσει με διάφανη ταινία.

Η γυναίκα αντέδρασε και έβαλε τις φωνές. Περίοικοι, που την άκουσαν, ειδοποίησαν την αστυνομία και στο σημείο έφτασαν άμεσα άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι, ύστερα από καταδίωξη, συνέλαβαν το δράστη. Σημειώνεται ότι, το σπίτι του «δράκου» του Αμαρουσίου βρίσκεται σε απόσταση περίπου 500 μέτρων, από το σημείο στο οποίο επιτέθηκε σήμερα το πρωί στη γυναίκα.

Τι είπε στις αρχές

Μιλάει και λέει ακατάληπτα πράγματα και άλλες φορές κάθεται στην καρέκλα σαν φυτό», λένε οι αστυνομικοί στο CNN Greece για τον άνδρα που συνελήφθη πριν λίγο μετά από τρεις επιθέσεις σε γυναίκες και φέρεται ως ο «δράκος» του Αμαρουσίου.

«Είναι ξεκάθαρο ότι έχει έντονα ψυχιατρικά προβλήματα και δύσκολα μπορούμε να καταλάβουμε τι λέει καθώς δείχνει να έχει και διανοητικά έντονα προβλήματα», προσθέτουν.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα και σήμερα το πρωί που οι αστυνομικοί τον αναζητούσαν με βάση τα χαρακτηριστικά του μετά από τις καταθέσεις των γυναικών, εκείνος φορούσε τα ίδια ρούχα και τον ίδιο χαρακτηριστικό σκελετό γυαλιών όπως και προχθές που προσπάθησε να βιάσει δυο γυναίκες στην υπόγεια διάβαση της οδού Καποδιστρίου στο Μαρούσι.

Τα θύματα του τον έχουν ήδη αναγνωρίσει ενώ οι αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν και τους συγγενείς του για να εξακριβώσουν εάν έχει νοσηλευθεί σε ψυχιατρική κλινική.

Ο «δράκος» είχε επιχειρήσει να επιτεθεί σε μία γυναίκα, η οποία όμως αντιστάθηκε και εκείνος τράπηκε σε φυγή, σε πάρκο πίσω από το Ολυμπιακό Στάδιο, στην οδό Καποδιστρίου.

Εκατοντάδες μέτρα πιο μακριά τον εντόπισαν και τον προσήγαγαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ.

Ο άνδρας έφερε αμυχές και βρέθηκε πάνω του και μία μονωτική ταινία.




fimes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου