Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Σοκάρει τη γερμανική κοινωνία το Σπίτι του Τρόμου!

Σοκ και δέος στη γερμανική κοινωνία προκαλεί η αποκάλυψη ότι ζευγάρι κρατούσε αιχμάλωτες και βασάνιζε μέχρι θανάτου γυναίκες που γνώριζε μέσω αγγελιών για singles.
Το «σπίτι του τρόμου», όπως χαρακτηρίζεται από τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης η οικία όπου ο 46χρονος Βίλφριντ Β. και η 47χρονη πρώην σύζυγός του Ανγκέλικα Μ. σκότωσαν τουλάχιστον δύο γυναίκες ηλικίας 33 και 41 ετών, βρίσκεται στην πόλη Χέξτερ της Κάτω Σαξονίας.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν το ζευγάρι, που είχε πάρει διαζύγιο από το 2013 για οικονομικούς λόγους αλλά συνέχιζε να ζει μαζί, προσπάθησε να ξεφορτωθεί το πτώμα της 41χρονης Σούζαν Φ.
Το αυτοκίνητό τους ωστόσο έπαθε βλάβη την ώρα της μεταφοράς, με αποτέλεσμα να αναγκαστούν να καλέσουν βοήθεια. Η Σούζαν Φ. γνώρισε το ζευγάρι στα μέσα Φεβρουαρίου μέσω αγγελίας κι έκτοτε βρέθηκε αιχμάλωτη στο διαμέρισμά τους.





Οι δράστες την ξυλοκοπούσαν άγρια και την άφηναν να κοιμάται στο κρύο πάτωμα, ώσπου ο οργανισμός της εξασθένησε. Στη διάρκεια του τελευταίου οργίου γρονθοκοπήματος ο Βίλφριντ Β. την έριξε πάνω σε ένα ντουλάπι, με αποτέλεσμα να υποστεί εγκεφαλικό αιμάτωμα και να καταλήξει.

Το δεύτερο θύμα τους ήταν η 33χρονη Ανίκα Β., η οποία παντρεύτηκε τον Βίλφριντ το 2013. Εκτοτε την κρατούσε αλυσοδεμένη και την κακοποιούσε, ώσπου το καλοκαίρι του 2014 η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε δραματικά και τον Αύγουστο πέθανε. Στη δική της περίπτωση δεν θέλησαν να ξεφορτωθούν το πτώμα.

Εκαιγαν το πτώμα στο τζάκι

Αντιθέτως το έβαλαν σε έναν καταψύκτη και τον χειμώνα έκοβαν κομμάτια του και τα έκαιγαν στο τζάκι.
Σύμφωνα με την αστυνομία η Ανγκέλικα Μ. ομολόγησε τις δύο δολοφονίες, ωστόσο ο σύντροφός της αρνήθηκε τα πάντα και κατηγόρησε την πρώην σύζυγό του για τα εγκλήματα. Ο επικεφαλής του τμήματος ανθρωποκτονιών του Χέξτερ, Ραλφ Εστερμαν, δεν απέκλεισε το γεγονός να έχει τελεστεί και τρίτος φόνος στο «σπίτι του τρόμου», ωστόσο τόνισε ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις σεξουαλικής κακοποίησης των θυμάτων.

Μετά τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών των δραστών, μια 51χρονη γυναίκα από το Βερολίνο επικοινώνησε με τις Αρχές και ισχυρίστηκε ότι υπήρξε και αυτή θύμα του διαβολικού ζεύγους. Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, την κρατούσαν αιχμάλωτη και τη βασάνιζαν από τα τέλη του 2011 έως το Μάρτιο του 2012, οπότε και την έβαλαν σε ένα τρένο για να γυρίσει σπίτι της. Δεν κατήγγειλε ωστόσο το συμβάν από φόβο ότι θα της κάνουν κακό.



espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου