Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Αναβολή της δίκης της γονικής μέριμνας των παιδιών της Ανθής Λινάρδου, παρουσία της μητέρας της στην Κοζάνη – Νέο αίτημα για επικοινωνία των παιδιών με τον Τάσο Τσιουχάρα

– Αναβολή της δίκης της γονικής μέριμνας των παιδιών της Ανθής Λινάρδου
– Παρουσία της μητέρας της Ανθής στην Κοζάνη
– Νέο αίτημα για επικοινωνία των παιδιών με τον Τάσο Τσιουχάρα

Αναβολή  για τις 29 Σεπτεμβρίου πήρε η δίκη που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα Πέμπτη 19 Μαΐου σχετικά με τη γονική μέριμνα των παιδιών της Ανθής Λινάρδου λόγω της συνεχιζόμενης αποχής των δικηγόρων.

Στη δικαστική αίθουσα παραβρέθηκε και η μητέρα της Ανθής Λινάρδου καθώς επίσης και οι δικηγόροι των δύο πλευρών, η κα. Σαββίδου Παρασκευή, ο κ. Κουλιούφας Άδωνις και ο κ. Παππάς Ευάγγελος.

Με νέο του αίτημα ο δικηγόρος του Τάσου Τσιουχάρα ζήτησε την επικοινωνία των παιδιών και με τον πατέρα τους από τις φυλακές, κάτι το οποίο απορρίφθηκε, λέγοντας συγκεκριμένα πως είναι νωρίς ακόμη να γίνει κάτι τέτοιο. Η μητέρα της Ανθής συμπλήρωσε: «Τι μου ζητάτε κ. Πρόεδρε, να μιλήσω εγώ μαζί του στο τηλέφωνο, με τον φονιά του παιδιού μου;»

Κλείνοντας να αναφέρουμε πως η γονική μέριμνα των τριών ανήλικων παιδιών της Ανθής παραμένει προσωρινά στην οικογένεια της Ανθής Λινάρδου στον Πειραιά.

Εμφανώς καταβεβλημένη η μητέρα της Ανθής Λινάρδου στην Κοζάνη: «Τα παιδιά βρίσκονται σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση»




Στην Κοζάνη βρέθηκε η μητέρα της Ανθής Λινάρδου την Πέμπτη 19 Μαΐου για την εκδίκαση της γονικής μέριμνας των παιδιών της κόρης της, υπόθεση η οποία πήρε αναβολή για τις 29 Σεπτεμβρίου.

Ιδιαίτερα καταβεβλημένη μίλησε τόσο για την κατάσταση των τριών εγγονιών της όσο και για την ζωή μαζί τους.

«Τα παιδιά από ότι λένε και οι ειδικοί είναι σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση. Καθημερινά δίνουμε έναν αγώνα για να βρίσκονται σε καλή ψυχολογία. Δημιουργούμε συνεχώς ερεθίσματα στα παιδιά ώστε να τα κρατούμε σε καλή ψυχική υγεία. Περιβάλλονται από ανθρώπους που τα αγαπούν. Έχουν ξεκινήσει την επικοινωνία με τους παππούδες τους στο Βελβεντό. Αν δεν υπήρχαν τα παιδιά θα είχα καταρρεύσει. Τους λείπει πολύ η μαμά τους και κάθε βράδυ βγαίνουνε στο μπαλκόνι και χαιρετάμε τα αστεράκια, γιατί τους έχουμε πει ότι η μητέρα τους έγινε αστεράκι στον ουρανό!»

Κλείνοντας η μητέρα της Ανθής μας είπε πως για να μπορέσει να διαχειριστεί όλη αυτή την κατάσταση, συμβουλεύεται και η ίδια ψυχολόγο.



kozanilife

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου