Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

38ο River Party επέστρεψε με τα μεγαλύτερα ονόματα - Το μακροβιότερο μουσικό και κατασκηνωτικό φεστιβάλ της Ελλάδας

Το μεγαλύτερο, ιστορικότερο και μακροβιότερο μουσικό και κατασκηνωτικό φεστιβάλ της Ελλάδας γιορτάζει 38 χρόνια και ετοιμάζεται για την πιο κεφάτη, την πιο δυνατή, την πιο ξέφρενη διοργάνωση.


O απόλυτος προορισμός για τους νέους και όχι μόνο, ένα φεστιβάλ στο οποίο χτυπά η καρδιά της μουσικής και είναι must για όσους αγαπούν τον κατασκηνωτικό τουρισμό, βρίσκεται στους πρόποδες του Γράμμου, σε ένα πανέμορφο τοπίο, στις πηγές του Αλιάκμονα. Ένας καλά κρυμμένος παράδεισος που αποτελεί για 4 δεκαετίες τον τόπο συνάντησης περισσότερων από 50.000 ανθρώπων κάθε χρόνο, από την Ελλάδα και τις όμορες χώρες, ένα φεστιβάλ – θρύλος που έχει γίνει σημείο αναφοράς, αναμνήσεων και ένας τόπος στον οποίο θέλεις πάντα να επιστρέφεις.

Ήρθε η στιγμή λοιπόν να ανακοινώσουμε το φετινό line – up!
Τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής και ένα συγκρότημα-guest από το εξωτερικό, oι Kadebostany (στη μοναδική τους φεστιβαλική εμφάνιση), έρχονται στο 38ο River Party για ένα non-stop μουσικό πενταήμερο που θα μείνει στην ιστορία.

Σημειώστε ονόματα και κλείστε θέση στο μεγαλύτερο μουσικό και κατασκηνωτικό φεστιβάλ του καλοκαιριού!

Γιάννης Χαρούλης, Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Σωκράτης Μάλαμας, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Γιάννης Αγγελάκας, Locomondo, Maraveyas Ilegal, Villagers of Ioannina City (V.I.C.), Φίλιππος Πλιάτσικας, Μιχάλης Χατζηγιάννης, Φωτεινή Βελεσιώτου, Gadjo Dilo, Μπλε, Μωρά στη Φωτιά, Koza Mostra, Onirama, Μέλισσες, Ευρυδίκη, Ματούλα Ζαμάνη, GAD. feat Nadia Boule, Βίκυ Καρατζόγλου, Μαρία Παπαγεωργίου, Ορέστης Ντάντος, Playmen, Mαρσύας, Liebe, Starwound και…αναμένονται κι άλλοι!

Την Κυριακή 7 Αυγούστου το απόγευμα θα διοργανωθεί και ένα special COLOR PARTY δίπλα στο ποτάμι με δυνατή μουσική και πολλά χρώματα!!!

5 μέρες γεμάτες μουσικής σε 4 stages, σε ένα μοναδικό τοπίο δίπλα στο ποτάμι, καθιστούν το River Party όχι μόνο το απόλυτο φεστιβάλ του καλοκαιριού αλλά και μοναδικό προορισμό διακοπών για τους νέους και όχι μόνο.

4 Ζώνες Κατασκήνωσης με θεματική διάσταση
Ο Παράδεισος, η Χαβάη, το Ινδιάνικο χωριό και η Ζούγκλα περιμένουν επισκέπτες από όλη την Ελλάδα!

4 Stages
Οι σκηνές του River Party όπου δε σταματάει ποτέ η μουσική, από νωρίς το πρωί έως και μετά τα μεσάνυχτα!!!

“Riverside stage”
“Forestage”
“Into the jungle stage”
“Tequila stage”

Live ραδιόφωνο
To ραδιόφωνο του River Party θα μεταδίδει ένα μοναδικό πρόγραμμα μέσω επιλεγμένων τοπικών σταθμών με live streaming σε όλους τους Νομούς της χώρας.

Οι προετοιμασίες για το 38ο River Party είναι πυρετώδεις…
Για άλλη μια φορά αυτό το φεστιβάλ θα καθορίσει το καλοκαίρι και τις αναμνήσεις μας.

Φέτος το σύνθημα είναι #nopartylikeriverparty και αυτό τα λέει όλα! Το μεγαλύτερο πάρτυ του καλοκαιριού, στο πιο μαγευτικό τοπίο με το πιο δυναμικό κοινό επιστρέφει! Ετοιμάστε σακίδια! Ο Αύγουστος είναι μόλις 49 ημέρες μακριά..

Τickets info:
5νθήμερο εισιτήριο: 50 ευρώ (έως τέλος Ιουνίου) – συμπεριλαμβάνει το δικαίωμα κατασκήνωσης
River Tent: 95 ευρώ – περιλαμβάνει την επίσημη σκηνή του φεστιβάλ 2 ατόμων, διπλό στρώμα αέρα και δύο sleeping bag εγκατεστημένα στην ζώνη κατασκήνωσης που επιθυμείτε

Προμηθευθείτε τα εισιτήρια σας από τον Official Ticketing Provider του River Party εδώ ή επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα Public | Seven Spots | Reload | Media Markt

Μετά την αγορά του εισιτηρίου σας πρέπει να καταχωρήσετε τα στοιχεία σας εδώ.

INFO about the festival:
River Party | Νεστόριο Καστοριάς
3 – 7 Αυγούστου 2016
www.riverparty.org


tralala.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου