Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2016

6ος αγώνας Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross 2016

Ο Όμιλος Δικυκλιστών Κοζάνης Ο.ΔΙ.ΚΟ. σε συνεργασία με Αθλητική Μοτοσυκλετιστικη Ομοσπονδία Α.ΜΟ.ΤΟ.Ε και την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, διοργανώνουν τον 6ο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Motocross το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Ιουνίου.
Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στην ανακαινισμένη πίστα των Πετρανών και σε αυτό θα συμμετέχουν δεκάδες αθλητές απ’ όλη τη χώρα.
Η ώρα έναρξης έχει οριστεί στις 11π.μ.


Η “Ελίν” χορηγεί 20 λίτρα καύσιμου σε κάθε αγωνιζόμενο στον αγώνα της Κοζάνης!

Μεγάλος χορηγός του έκτου αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross που θα πραγματοποιηθεί στην πίστα Πετρανών στην Κοζάνη 4-5 Ιουνίου 2016, είναι η Ελληνική Εταιρεία Πετρελαίων Α.Ε. “Ελίν”. Θέλοντας να βοηθήσει έμπρακτα οργάνωση και αθλητές, η εταιρεία θα προμηθεύσει με δωρεάν καύσιμα όλους τους συμμετέχοντες στον αγώνα.

Η “Ελιν” είναι η εταιρεία πετρελαιοειδών που δραστηριοποιείτε στην χώρα μας από το 1954 και στόχος είναι να αποτελεί σημείο αναφοράς για τις πρωτοπόρες λύσεις, την άριστη ποιότητα και την άψογη εξυπηρέτηση των πραγματικών αναγκών των πελατών της. Δείχνοντας το κοινωνικό της πρόσωπο η εταιρεία διατελεί χορηγός σε πολλά αθλήματα και διοργανώσεις επιστρέφοντας την αγάπη και την εμπιστοσύνη του αγοραστικού της κοινού.

Ακολουθώντας αυτό το πλαίσιο η “Ελιν” είναι χορηγός του έκτου αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross 2016 που θα πραγματοποιηθεί στην πίστα Πετρανών στην Κοζάνη 4-5 Ιουνίου 2016 προσφέροντας 20 λίτρα καυσίμου σε όλους τους αγωνιζόμενους, αναγνωρίζοντας και συμβάλλοντας έμπρακτα στις προσπάθειες τους αλλά και θέλοντας να τους προσφέρει ποιοτικά καύσιμα για τις αγωνιστικές τους ανάγκες.

Οι διανομή των καυσίμων θα γίνει από συμβεβλημένο πρατήριο που θα υποδειχτεί στους αγωνιζόμενους στην γραμματεία του αγώνα.Ο Όμιλος Δικυκλιστών Κοζάνης (Ο.ΔΙ.ΚΟ) θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες του για την αμέριστη συμπαράσταση και την προσφορά τεχνικής υποστήριξης για τη διαμόρφωση της πίστας στα Πετρανά Κοζάνης η οποία είναι απαραίτητη για της προπονήσεις και την εκμάθηση του αθλήματος σε νέους αθλητές του καθώς συμβάλει τα μέγιστα στην ασφαλή οδική συμπεριφορά τον νέων.
Ευχαριστούμε τον κύριο Πλακεντά Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης, τον κύριο Καμπουρίδη Σταύρο εντεταλμένο Σύμβουλο σε θέματα Αθλητισμού Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, τον Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Γρίβα τον Πρόϊστάμενο της συγκεκριμένης Δ/νσης κ. Σκόρδα καθώς και τον χειριστή μηχανήματος κ. Φτάκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου