Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

Γεωργία Αποστόλου: Συγκλονίζει ο φίλος της - Έφυγε έτσι ξαφνικά σαν αερικο

Με ένα συγκλονιστικό κείμενο που ραγίζει καρδιές αποχαιρέτησε ο ηθοποιός Ανδρέας Κωνσταντινίδης την αγαπημένη του φίλη Γεωργία Αποστόλου, που πέθανε πριν από λίγες μέρες ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς μόλις στα 43 της χρόνια.

Τον Ανδρέα τον είχαμε πάρει και μεις στο τηλέφωνο προσπαθώντας να επιβεβαιώσουμε τη δυσάρεστη είδηση και όντως ευγενικά προσπάθησε να μας αποφύγει...


Σήμερα αποχαιρετά την αγαπημένη φίλη Γεωργία δημοσιεύοντας φωτογραφίες από τα γενέθλιά της... Τα γενέθλια που έμελλε να ήταν τα τελευταία της.

Ο καλός της φίλος στο συγκλονιστικό και συγκινητικό κείμενό του ξεκαθαρίζει αυτό που ξεκαθάρισε και ο ιερέας που τέλεσε την κηδεία της Γεωργίας, ότι έφυγε από τον καλλιτεχνικό χώρο, ότι στράφηκε στο θεό, αλλά ότι ποτέ δεν έγινε μοναχή όπως είχε γραφτεί...



Oλόκληρο το κείμενο του ηθοποιού για την αγαπημένη του φίλη που έφυγε για πάντα...

ειναι πλεον γνωστο..το επιβεβαιωσαν..ποιο ?..οτι εφυγες..με παιρνουν απο εχθες και αποφευγω να μιλησω.. μερες τωρα δεν ηθελα καν να το πιστεψω,το προσπερνουσα σα να μην ισχυε..δεν το ηξεραν αλλωστε... ποιο?οτι εφυγες..μα παντα εφευγες..και ξαναεμφανιζοσουν..ετσι ξαφνικα...γιατι ησουν σαν αερικο...απροβλεπτη..ασυμβιβαστη..εντονη προσωπικοτητα..ιδιαιτερη..με εκανες και γελουσα συνεχως..ειχες την ατακα ετοιμη..το ποιο εξυπνο χιουμορ εσυ το ειχες..το βλεμα σου το χαμογελο σου..η καλοσυνη σου..το γελιο σου..η ενεργεια σου..εξεπεμπες μια μοναδικη γοητεια με την παιδικοτητα και το πανεμορφο προσωπο σου..αλλα ειχες και κατι ασυλληπτο..το ταλεντο σου..σε γνωρισα στην 2η θεατρικη μου δουλεια και μαγευτηκα απο την προσωπικοτητα και το ταμπεραμεντο σου..απο τοτε γιναμε φιλοι..και σ'ολα αυτα τα χρονια εξαφανιζοσουν και παντα απροβλεπτα εμφανιζοσουν..φετος γιορτασαμε τα γενεθλια σου στο σπιτι μου..τα τελευταια σου..δεν την ειχα ανεβασει εκεινη την φωτο αν και το λεγαμε..να μην αρχισουν παλι οι δημοσιογραφοι τα δικα τους..και εσυ ηθελες την ησυχια σου.. όπως ηθελες να ξερουν οτι οντως δεν εχεις γινειι μοναχη..οτι απλα θες να ζησεις εκτος καλιτεχνικου χωρου και να ερθεις πιο κοντα στη εκκλησια..δεν το καταλαβαιναν..να σου πω την αληθεια ουτε και γω..απλα αποδεχομουν την επιλογη σου που τοσο ενθερμα υποστηριζες....λιγες μερες πριν, φευγω ταξιδι και το μαθαινω..κακογουστη φαρσα ηλπιζα..το επιβεβαιωνω..ειναι αληθεια..κρατω την σιωπη μου και τον βαθυ πονο..επιστρεφω Ελλαδα..απο εχθες διαβαζω ότι εφυγες..δεν μπορω να μην το πιστεψω πια..παντου το λενε..εφυγες.. αλλα αυτή την φορα χωρις να ξαναγυρισεις..θα μεινω με την τελευταια σου εικονα λιγους μηνες πριν ..να χαμογελας.. καλο σου ταξιδι αγαπημενη μου..τωρα πια και οι αγγελοι θα εχουν κάθε λογο να χαμογελανε..θα εισαι εκει..μαζι τους..


tlife

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου