Τρίτη, 7 Ιουνίου 2016

Τρίκαλα: Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλύψεις για το νεκρό καθηγητή

Νέες πτυχές της οικογενειακής τραγωδίας των Τρικάλων που συγκλόνισε το πανελλήνιο έρχονται στο φως της δημοσιότητας.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr καθημερινά προκύπτουν νέα στοιχεία και νέα δεδομένα στην υπόθεση που συντάραξε την Ελλάδα, καθώς αποκαλύφθηκε ότι η μητέρα και τα παιδιά έμεναν με το πτώμα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο καθηγητής Κ.Π. βρέθηκε νεκρός το βράδυ της 27ης Μαΐου στο σπίτι του και ενώ είχε «καταλήξει» τουλάχιστον 2 μήνες νωρίτερα). Στο σπίτι παρέμενε όλο αυτό το διάστημα η οικογένειά του (σύζυγος και δυο παιδιά)...

Ωστόσο νέα στοιχεία κάνουν ακόμη πιο δραματική την υπόθεση. Πρώτον το γεγονός ότι ειδικά το ένα κορίτσι φέρεται να παρενοχλούνταν σεξουαλικό από 65χρονο ο οποίος συνελήφθη και προφυλακίστηκε.

Ειδικότερα ο 65χρονος κατηγορείται για «σεξουαλική παρενόχληση» των ανήλικων κοριτσιών του καθηγητή. Φέρεται να έχουν βρεθεί sms τα οποία αντάλλασσε ο ηλικιωμένος με την μεγαλύτερη κόρη του νεκρού καθηγητή (την 13χρονη) και τα οποία ο ίδιος αποδίδει στον εγγονό του, που διατηρούσε φιλικές σχέσεις με το κορίτσι.

Δεύτερον αποκαλύπτεται πια ότι η συμβία του θανόντος, η 53χρονη Μ.Κ. ήταν σύζυγος του... αδελφού του, μέχρι πριν από 10-15 χρόνια. Η 53χρονη έχει μεταφερθεί σε ψυχιατρική κλινική πια, ενώ τα δυο κορίτσια εξακολουθούν να νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Τρικάλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου