Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Ξέχασε βρέφος στο αμάξι και μετά το έβαλε στο ψυγείο για να "επανέλθει"

Σάλο έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η είδηση ότι ένας 33χρονος πατέρας ξέχασε την έξι μηνών κορούλα του μέσα στο ένα αυτοκίνητο, κάτω από τον καυτό ήλιο για τέσσερις ώρες, ενώ ο ίδιος κοιμόταν, με αποτέλεσμα το άτυχο βρέφος να χάσει τη ζωή του από θερμοπληξία.

Το αδιανόητο περιστατικό έλαβε χώρα στο Ντάλας πριν από δύο μέρες. Ο 33χρονος Michael Thedford, πρώην δάσκαλος γυμνασίου και νυν άνεργος, είχε πάει το πρωί της Τρίτης, γύρω στις 9, τα δύο από τα τρία παιδιά του στον παιδικό σταθμό.

Στη συνέχεια επέστρεψε σπίτι με την έξι μηνών κορούλα του στο αυτοκίνητο. Φτάνοντας στην μονοκατοικία του στην πόλη Μελίσα, ξέχασε το μωρό στο αυτοκίνητο και μπήκε μόνος του μέσα στο σπίτι, ξαπλώνοντας αμέσως στο κρεβάτι για να πάρει έναν υπνάκο τεσσάρων ωρών...

Σύμφωνα με την κατάθεση του 33χρονου πατέρα στην αστυνομία, μόλις ξύπνησε και συνειδητοποίησε τι είχε κάνει, έτρεξε στο αυτοκίνητο, πήρε το μωρό που είχε χάσει τις αισθήσεις του και μπήκε ξανά στο σπίτι. Εκεί έβαλε το άτυχο μωράκι στο ψυγείο για απροσδιόριστο διάστημα και περίμενε, ελπίζοντας πως θα συνέλθει. Όταν αυτό δεν συνέβη, τηλεφώνησε τη σύζυγό του που ήταν στη δουλειά και μετά κάλεσε την Άμεση Δράση.

Οι αρχές έφτασαν στο σπίτι περίπου στη 1.30 το μεσημέρι, για να βρουν τελικά το άτυχο κοριτσάκι νεκρό στο τραπέζι της κουζίνας.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, στη συνέχεια ο 33χρονος άνδρας συνελήφθη και οδηγήθηκε στο τμήμα, ενώ εις βάρος του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία. Λίγες ώρες μετά αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση ύψους 20.000 δολαρίων.



newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου