Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2016

Εργασίες συντήρησης στις παιδικές χαρές του Δήμου Κοζάνης! Κλείνουν όσες δεν πληρούν τα κριτήρια ασφαλείας

Κονδύλια της τάξεως των 700.000 ευρώ για την συντήρηση τουλάχιστον 60 από τις συνολικά 120 παιδικές χαρές θα διαθέσει ο Δήμος Κοζάνης με στόχο να βελτιωθεί η κατάσταση τους αλλά και να διασφαλιστεί η ασφάλεια των παιδιών που παίζουν σε αυτές.

Αυτό τόνισε σήμερα μιλώντας στην ΕΡΤ Κοζάνης και στην εκπομπή «Πρωινές διαδρομές Μαζί» ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κοζάνης Κώστας Δεσποτίδης, λέγοντας ότι ήδη υπάρχει σύμβαση με εταιρεία για να καταγραφεί η κατάσταση και στις 120 παιδικές χαρές αρμοδιότητας του Δήμου, στις οποίες υπάρχουν όργανα τα οποία θα πρέπει να απομακρυνθούν.

Ο κ. Δεσποτίδης επεσήμανε πως αν κατά την διάρκεια των αυστηρών ελέγχων διαπιστωθεί ότι κάποιες δεν πληρούν τα κριτήρια ασφάλειας που θέτει ο νόμος, τότε αυτές θα κλείσουν. Ζήτησε επίσης την ιδιαίτερη προσοχή των πολιτών σε ορισμένες παιδικές χαρές που δημιουργήθηκαν με κονδύλια του ΕΣΠΑ, οι οποίες δεν έχουν παραδοθεί στο Δήμο, οπότε δεν μπορούν κιόλας να συντηρηθούν από εκείνον και ανήκουν στην αρμοδιότητα της αναδόχου εταιρείας.
ΕΡΤ Κοζάνης Σύνταξη Κώστας Δαβάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου