Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Ανάσα δροσιάς φέρνουν οι βοριάδες. Στους 32 βαθμούς η θερμοκρασία

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στα ανατολικά και βαθμιαία τις θερμές ώρες στα ηπειρωτικά, με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια ορεινά ηπειρωτικά και ενισχυμένους βοριάδες στο Αιγαίο περιμένουμε την Τρίτη 5 Ιουλίου 2016.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 34 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 27 έως 33 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 24 έως 34 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στη Νοτιοδυτική Πελοπόννησο η μέγιστη θα είναι 1-2 βαθμούς υψηλότερη), 27 έως 31 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 26 έως 34 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα (τοπικά στη Ρόδο έως τους 36-37 βαθμούς Κελσίου).

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και αργότερα από βορειοδυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις στα βόρεια του νομού περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στα ανατολικά ισχυροί 6 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, όπου γρήγορα θα εξασθενήσουν και πρόσκαιρα το απόγευμα θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς σχεδόν μέτριους 4 μποφόρ.





real

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου